€ 285.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 285000,- k.k.

Lokistraat 42, Almere

Kijkmoment op donderdag 13 juni tussen 09.00 en 10.00 uur!

DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE.

Deze leuke en luxe uitgevoerde eengezinswoning uit bouwjaar 2010 ligt in het Homeruskwartier van Almere Poort.

Almere Poort ligt zeer gunstig t.o.v. de uitvalswegen naar Amsterdam en het Gooi, de voorzieningen zoals een eigen NS station, een busbaan, scholen, winkels en recreatievoorzieningen zoals het Almeerderstrand, het bos Pampushout liggen nabij.

Deze woning is keurig onderhouden met een moderne keuken, 2 slaapkamers en een zonnige, diepe, onderhoudsvrije tuin.

Begane grond:
entree, toilet, tuingerichte woonkamer met schuifpui naar het terras, open keuken voorzien van complete keuken. De begane grond voorzien van plavuizen. De wanden zijn strak afgewerkt.

De mooie keuken is compleet en voorzien van koelkast, vriezer, vaatwasser, inductie kookplaat, schouw met motor en combimagnetron.

Eerste verdieping:
Zeer ruime overloop, 2 ruime slaapkamers, waarvan er zeer eenvoudig drie te maken zijn. Tevens bevindt zich een grote badkamer met ruime inloopdouche en een separate wasruimte. Deze inpandige berging heeft tevens voldoende ruimte voor het opbergen van spullen. De gehele verdieping is voorzien van laminaat, de wanden zijn strak afgewerkt.


Tuin:
De diepe tuin is onderhoudsvrij en voorzien van een houten berging met poort naar achter terrein. Officieel is in de tuin ook de parkeerplaats gevestigd.

Bijzonderheden:
- Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode);
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. Anders kan de huurder voor de vraagprijs kopen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 285.000 k.k.
Beschikbaarheid verkocht
Aangeboden sinds 2 maand(en)
Bouw
Type Tussenwoning
Bouwjaar 2011
Indeling
Oppervlakte 94 m2
Inhoud 332 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in:

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Almere ? Almere is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Almere ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk