€ 205.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 205000,- k.k.

Lavendelplantsoen 43, Almere

DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE.

In Kruidenwijk bieden wij een 3-kamer appartement aan!

Het appartement beschikt over een woonkamer met open keuken. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het eerste balkon. De twee slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde van het appartement. Vanuit de slaapkamer heeft u toegang tot het tweede balkon. De badkamer is voorzien van een wastafel, douche en wasmachine aansluiting. Er is een separaat toilet aanwezig.

In de directe omgeving bevinden zich o.a. diverse winkels en scholen. De supermarkt ligt op nog geen 1 minuut loopafstand. Het centrum van Almere is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. De uitvalswegen en recreatievoorzieningen zijn binnen een paar minuten bereikbaar.

Indeling.
Begane grond:
Algemene entree, brievenbussen, trapopgang en eigen berging in naastgelegen gebouw.

Tweede verdieping:
Hal met meterkast, separaat toilet en toegang tot de woonkamer met open keuken. Twee slaapkamers van diverse afmetingen en een badkamer met een douche, wastafel en wasmachine aansluiting. Het appartement beschikt over een balkon aan de voorzijde en aan de achterzijde.

Algemeen:
- Bouwjaar circa 1988;
- Energielabel B;
- Servicekosten circa € 85,00 per maand;
- Projectnotaris Trip Notarissen;
- Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode);
- Voordeel overdrachtsbelasting voor verkoper;
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 205.000 k.k.
Beschikbaarheid verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds 2 maand(en)
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1988
Indeling
Oppervlakte 59 m2
Inhoud 263 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in:

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Almere ? Almere is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Almere ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk