€ 199.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 199000,- k.k.

Joris Ivenslaan 157, Almere

Het kijkmoment staat ingepland voor 10 juli tussen 15:30 en 16:30 uur.

DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE.

In de populaire Filmwijk staat deze gezellige maisonnette gelegen op de 1e en 2e verdieping met een berging op de begane grond.
De Filmwijk is een zeer centraal gelegen wijk in Almere Stad. Alle voorzieningen zoals scholen, openbaar vervoer en het centrum van Almere Stad zijn nabij gelegen. Ook het Weerwater ligt op loopafstand. De rijkswegen A6 A1 en A27 zijn makkelijk te bereiken.

Indeling:
Bellenplateau, algemene hal met brievenbussen, trap naar 1e verdieping. Er bevinden zich slechts 4 appartementen in het trappenhuis.

1e Verdieping:
Entree, hal, meterkast, garderoberuimte, slaapkamer aan de voorzijde gelegen. Naastgelegen badkamer voorzien van een douchehoek, wastafel, toilet.

2e Verdieping:
vaste trap, in het trappenhuis bevindt zich een lichtkoepel die voor extra lichtinval zorgt. Vanuit de hal is er toegang tot het toilet, 2e slaapkamer aan de voorzijde en de woonkamer.
De keuken is voorzien van een net keukenblok.

Vanuit de keuken is er een deur naar het balkon welke is gelegen op het Westen en waar je dus heerlijk van de middag en avondzon kan genieten.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1994;
- Aparte berging op de begane grond;
- 3 kamer appartement;
- Servicekosten € 110,- euro per maand;
- Projectnotaris Trip Notarissen;
- Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing;
- Voordeel overdrachtsbelasting voor de verkoper:
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode);
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 199.000 k.k.
Beschikbaarheid verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds 2 maand(en)
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1994
Indeling
Oppervlakte 70 m2
Inhoud 230 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in:

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Almere ? Almere is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Almere ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk