€ 190.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 190000,- k.k.

Jacques Tatilaan 55, Almere

Het kijkmoment staat ingepland voor vrijdag 5 juli tussen 11:00 en 12:00 uur.

DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE.

In de populaire Filmwijk staat dit gezellige appartement gelegen op de begane grond en 1e verdieping met een berging op de begane grond.
De Filmwijk is een zeer centraal gelegen wijk in Almere Stad. Alle voorzieningen zoals scholen, openbaar vervoer en het centrum van Almere Stad zijn nabij gelegen. Ook het Weerwater ligt op loopafstand. De rijkswegen A6 A1 en A27 zijn makkelijk te bereiken.

Indeling:
Bellenplateau, algemene hal met brievenbussen, voordeur en hal. Er bevinden zich slechts 4 appartementen in het trappenhuis.

1e Verdieping:
Entree, hal, meterkast, meterkast, toilet en slaapkamer aan de achterzijde. Woonkamer aan de voorzijde met eenvoudig keukenblok en deur naar de achtertuin met achterom en berging.

2e Verdieping:
vaste trap naar de 1e verdieping, in het trappenhuis bevindt zich een diepe kast. Badkamer met douche, toilet en wastafel. Ruime slaapkamer aan de achterzijde met inbouwkast.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1996;
- Aparte berging op de begane grond;
- 3 kamer appartement;
- Servicekosten ca. € 100,- euro per maand;
- Projectnotaris Trip Notarissen;
- Het betreft een voormalige huurwoning, niet-zelfbewoningsclausule van toepassing;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode);
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 190.000 k.k.
Beschikbaarheid verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds 2 maand(en)
Bouw
Type maisonnette
Bouwjaar 1996
Indeling
Oppervlakte 78 m2
Inhoud 264 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Almere-Stad

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Almere Almere-Stad? Almere Almere-Stad is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Almere Almere-Stad ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk