€ 190.000 k.k.
  • Bellen
€ 190000,- k.k.

Banjostraat 47, Almere

DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE.

Het betreft een 2-kamerappartement op de eerste verdieping met bijbehorende berging op de begane grond.

Begane grond:
Algemene entree, beltableau, brievenbus en berging.

Eerste verdieping:
Entree met meterkast en toegang tot separaat toilet, de badkamer, de slaapkamer en de woonkamer. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de keuken. Vanaf het balkon, gelegen op het zuiden, heeft u zicht op het Muzenpark.

Aan de voorzijde van het appartementencomplex kunt u parkeren.

Kenmerken appartement:
- Gelegen op de eerste verdieping
- Woonoppervlak ca. 59 m²
- Servicekosten circa € 96,00 per maand
- Eenmalige toetredingskosten VVE;
- Projectnotaris Trip Notarissen;
- Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode);
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 190.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 16 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1991
Indeling
Oppervlakte 59 m2
Inhoud 190 m3
Aantal kamers 2

Reageer op woning: Banjostraat 47 Almere Almere-Stad

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Almere-Stad

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Almere Almere-Stad? Almere Almere-Stad is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Almere Almere-Stad ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk