€ 265.000 k.k.
  • Bellen
€ 265.000,- k.k.

Springendal 37 , Zeewolde

DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE.

Ruime tussenwoning met vier slaapkamers en tuin op het zuidwesten!

In de directe omgeving bevinden zich o.a. scholen, supermarkten en het centrum van Zeewolde. De bushalte ligt op 2 minuten loopafstand van de woning. De uitvalswegen en recreatievoorzieningen zijn binnen een paar minuten bereikbaar.

INDELING.
Begane grond:
Hal met meterkast, toilet, trapopgang en toegang tot de woonkamer met open keuken. De keuken in hoekopstelling is voorzien van een inductiekookplaat, koelkast, vriezer, afzuigkap, vaatwasmachine en combi-oven. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de achtertuin. In de tuin is een vrijstaande berging aanwezig.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot de drie slaapkamers van diverse afmetingen en de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en tweede toilet.

Tweede verdieping:
Voorzolder met wasmachine aansluiting, mechanische ventilatie unit en toegang tot de vierde slaapkamer.

Algemeen:
- Aanvaarding per direct;
- Energielabel A;
- Projectnotaris Trip Notarissen;
- Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing;
- Voordeel overdrachtsbelasting voor verkoper;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode);
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 265.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 28 dagen
Bouw
Type Tussenwoning
Bouwjaar 2013
Indeling
Oppervlakte 111 m2
Inhoud 485 m3
Aantal kamers 5

Reageer op woning: Springendal 37 Zeewolde Zeewolde

Bellen