€ 400.000 k.k.
  • verkocht onder voorbehoud
€ 400.000,- k.k.

Molenstraat 85 , Soest

Gelegen op een bijzonder fraaie locatie staat deze TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONING met maar liefst 472m2 perceel. De woning is voorzien van 3 slaapkamers, een kelder, een eigen oprit en een tuin op het zuidoosten.

De woning is uitermate gunstig gelegen ten opzichte van winkels, supermarkt en uitvalswegen.

Bouwjaar 1920
Woonoppervlakte circa 77m²
Perceeloppervlakte circa 472m²
Inhoud circa 275m³
Energielabel D

Indeling
Entree aan de zijkant van de woning, met toegang tot de keuken, woonkamer en trapgang.
De woonkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning, de keuken is gelegen aan de achterzijde.

Verdieping
Overloop met toegang tot 3 slaapkamers en een badkamer. Badkamer is voorzien van douche en wastafel.

Bijzonderheden:
- Vaste projectnotaris;
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- 'Niet zelf bewoond-', 'Asbest-' en 'Ouderdomsclausule' van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Oplevering per direct;

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Let op; voorrang betekent dat we met u als eerste in gesprek zullen gaan. We verkopen de woning niet onder de getaxeerde marktwaarde, en deze kan hoger zijn dan de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders - en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 400.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 82 dagen
Bouw
Type 2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar 1920
Indeling
Oppervlakte 77 m2
Inhoud 275 m3
Aantal kamers 4

Deze woning is verkocht onder voorbehoud