€ 225.000 k.k.
€ 225.000,- k.k.

Haverweerd 65 -A, Soest

OPEN HUIS DONDERDAG 4 AUGUSTUS TUSSEN 16:00 - 18:00 UUR.

Gelegen op de derde verdieping van het appartementen complex aan de Haverweerd ligt dit 2 kamer appartement. Het appartement wordt verwarmd middels blokverwarming en beschikt over een boiler als warmwatervoorziening. Het balkon strekt over de gehele breedte van het appartement. De natuurlijke ventilatie van de kamers aangrenzend aan het balkon zijn suskasten en dragen dus goed bij aan de geluidswering. Het appartement beschikt over een eigen berging op de begane grond.

Bouwjaar: 1972
Woonoppervlakte: 53 m²
Inhoud: 179 m³
Bijdrage VvE: € 139,18 (exclusief € 37,50 voorschot stookkosten) per maand

Indeling

Begane grond
Centrale entree met bellentableau, brievenbussen, lift en trapopgang.

Appartement
Entree met meterkast, deur naar hal met naar rechts de doorgang naar de vertrekken. slaapkamer bevindt zich rechts, met naastgelegen de badkamer met toilet, douche, wasmachine aansluiting en wastafel. Keuken en woonkamer aan de balkonzijde van de woning. Toegang tot het ruime balkon via de loopdeur in de woonkamer.

Bijzonderheden:
- Vaste projectnotaris;
- Aanvaarding op korte termijn
- Zelfbewoningsplicht van 2 jaar;
- Eigen berging in de onderbouw;
- De auto kan gemakkelijk voor de deur geparkeerd worden;
- Blokverwarming;
- Warmwatervoorziening door middel van een boiler.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders - en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 225.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 49 dagen
Bouw
Type Galerijwoning
Bouwjaar 1970
Indeling
Oppervlakte 53 m2
Inhoud 179 m3
Aantal kamers 2

Reageer op woning: Haverweerd 65 -A Soest