€ 215.000 k.k.
  • Bellen
€ 215.000,- k.k.

Haverweerd 191 , Soest

Gelegen op de 8e verdieping van dit complex bieden wij aan dit zeer aantrekkelijke 3-kamerappartement.
Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig bij het complex. Het appartement ligt zeer centraal nabij openbaar vervoer, uitvalswegen en winkels.

Bouwjaar: 1972
Woonoppervlakte: 66 m²
Inhoud: 221 m³
Bijdrage VvE: € 156,55 + €60,- voorschot stookkosten per maand

Indeling

Begane grond
Centrale entree met bellentableau, brievenbussen, lift en trapopgang.

Appartement
Entree, hal met intercominstallatie en meterkast. Lichte woonkamer met toegang naar het balkon. Vanaf het balkon heeft u een mooi vrij uitzicht. Dichte keuken, deze is voorzien van een keukenblok. Twee prima slaapkamers, de badkamer is voorzien van een douchehoek en wastafel. Separaat toilet.

Bijzonderheden:
- Vaste projectnotaris;
- Aanvaarding op korte termijn
- Zelfbewoningsplicht!
- Eigen berging in de onderbouw;
- De auto kan gemakkelijk voor de deur geparkeerd worden;
- Blokverwarming;
- Warmwatervoorziening door middel van een geiser.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders - en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 215.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 18 dagen
Bouw
Type Galerijwoning
Bouwjaar 1971
Indeling
Oppervlakte 66 m2
Inhoud 221 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: Haverweerd 191 Soest

Bellen