€ 240.000 k.k.
  • verkocht onder voorbehoud
€ 240.000,- k.k.

Haverweerd 151 -A, Soest

Gelegen op de zevende verdieping van het appartementen complex aan de Haverweerd ligt dit 3 kamer appartement. De ronding in de woonkamer van het appartement zorgt voor een panoramisch uitzicht en voorziet het appartement van veel natuurlijk lichtinval. Het appartement beschikt over eigen voorzieningen doormiddel van de C.V.-ketel welke de woning van zowel verwarming als warmwater voorziet. Het appartement beschikt over een eigen berging op de begane grond.

Bouwjaar: 1972
Woonoppervlakte: 68 m²
Inhoud: 211 m³
Bijdrage VvE: € 181.41,- (geen voorschot van toepassing) per maand

Indeling

Begane grond
Centrale entree met bellentableau, brievenbussen, lift en trapopgang.

Appartement
Ruime hal met meterkast, CV ruimte en separaat toilet. Badkamer met wasmachine aansluiting, douche en wastafel links, en toegang tot de overige vertrekken. Toegang tot woonkamer langs open keuken. Vanuit de woonkamer is er toegang tot het balkon welke voor de twee slaapkamers langs is gelegen.

Slaapkamers zijn bereikbaar via de hal en zijn beide voorzien van ruim voldoende natuurlijk licht en ruimte.

Bijzonderheden:
- Vaste projectnotaris;
- Aanvaarding op korte termijn
- Zelfbewoningsplicht van 2 jaar;
- Eigen berging in de onderbouw;
- De auto kan gemakkelijk voor de deur geparkeerd worden;
- Warmwatervoorziening door middel van een CV ketel.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders - en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 240.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 49 dagen
Bouw
Type Galerijwoning
Bouwjaar 1970
Indeling
Oppervlakte 68 m2
Inhoud 211 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht onder voorbehoud