€ 205.000 k.k.
  • Bellen
€ 205.000,- k.k.

Dalweg 90 , Soest

Lekker genieten in dit lichte en prettig ingedeelde 3-kamerappartement gelegen op de 2e verdieping van een net appartementencomplex. Het appartement beschikt over een woonkamer met toegang tot het royale balkon. De lichtinval is optimaal in deze ruimte waardoor al snel een aangenaam gevoel zal ontstaan. De twee ruime slaapkamers zijn keurig verdeeld over de voor- en achterzijde van het appartement.
Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig en het appartement ligt zeer centraal nabij openbaar vervoer, uitvalswegen en winkels.

Bouwjaar 1972
Woonoppervlakte 66 m²
Inhoud 221 m³
Bijdrage VvE € 180.46,- p/maand excl. stookkosten € 60,- per maand

Indeling
Begane grond
Centrale entree met bellentableau, brievenbussen, lift en trapopgang.

Appartement tweede verdieping
Entree, hal met intercominstallatie en meterkast. Woonkamer met toegang tot het royale balkon. Twee ruim bemeten slaapkamers verdeeld over de voor- en achterzijde. Dichte keuken met inpandige kast. Badkamer met wastafel en douchehoek. Separaat toilet.

Bijzonderheden:
- Vaste projectnotaris
- Aanvaarding op korte termijn
- Zelfbewoningsplicht!
- Eigen berging in de onderbouw;
- De auto kan gemakkelijk voor de deur geparkeerd worden;
- Blokverwarming;
- Warmwatervoorziening door middel van een boiler.

Voorrangsregeling de Alliantie
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.
Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op https://benopzoek.nl/voorrang-huurders – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Overdracht
Vraagprijs € 205.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 27 dagen
Bouw
Type Galerijwoning
Bouwjaar 1972
Indeling
Oppervlakte 66 m2
Inhoud 221 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: Dalweg 90 Soest

Bellen