€ 485.000 k.k.
€ 485.000,- k.k.

De Regentesse 77 , Huizen

Van de opbrengst van deze woning, kan de Alliantie nieuwe sociale huurwoningen bouwen! Zo helpen we via verkoop minimaal twee huishoudens aan een betaalbare woning.

Op de 6e verdieping gelegen, 4-kamerappartement met ruim zonnig terras (25 m²),
EIGEN PARKEERPLAATS in de PARKEERGARAGE en UITZICHT OVER GEMEENSCHAPPELIJKE TUIN.

Het appartement ligt in appartementengebouw 'De Barones' en heeft een aparte berging en een eigen parkeerplaats in de garage. Het appartementencomplex beschikt over een lift en een zonnige binnentuin. Het openbaar vervoer en modern winkelcentrum zijn op loopafstand gelegen.

Bouwjaar: 2008

Indeling:
Via een gesloten, gezamenlijke entree heeft u toegang tot het trappenhuis met lift.
De ruime entree op de 7e woonlaag geeft toegang tot de woon-/eetkamer met standaard keuken. De woon-/eetkamer is voorzien van een verschuifbare glaswand dat toegang geeft tot het overdekte terras.

Vanuit de entree tevens toegang tot de drie slaapkamers. De badkamer is voorzien van een douche, ligbad en twee wastafels. Een apart toilet met fonteintje is bereikbaar via de entree. De wasruimte, als ook de meterkast zijn tevens via de entree te bereiken.

Bijzonderheden:
- goed onderhouden
- het appartement is voorzien van HR ++ glas
- eigen parkeerplaats in de parkeergarage
- woonoppervlak 111 m²
- terras 25 m²
- berging 6 m² met elektra in de onderbouw
- servicekosten circa € 222,- per maand.

Transport via Moulijn Netwerk Notarissen.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk krijgen Alliantie huurders die een sociale huurwoning achterlaten voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie de doorstroom. De Alliantie geeft deze voorrang als er meerdere geïnteresseerden zijn voor het huis en een huurder van de Alliantie een bod voor tenminste de vraagprijs doet. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod in combinatie met de beste voorwaarden voorrang. De Alliantie behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat.
De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Blijf op de hoogte van het nieuwste aanbod en meld bij de makelaar dat je een huurder bent van de Alliantie. Wil je op de hoogte blijven van het meest actuele aanbod van de Alliantie? Meld je dan aan voor de wekelijkste update van je zoekopdracht.

Voorwaarden aan sociale huurders van de Alliantie:
1. U woont in een sociale huurwoning van de Alliantie;
2. U heeft geen huurcontract voor een tijdelijke woning, anti-kraak, een bijzondere woonvorm of voor een woning die gesloopt wordt;
3. U gaat zelf wonen in de woning die u koopt. Uw huidige huurwoning zegt u op;
4. U biedt minimaal de vraagprijs van de koopwoning. U krijgt geen voorrang als u onder de vraagprijs biedt;
5. U bent zelf aanwezig tijdens het open huis van de koopwoning;
6. U krijgt alleen voorrang als in de aanbiedingstekst van een koopwoning staat vermeld dat deze regeling van kracht is;
7. Als u de woning koopt, dan gaat u akkoord met een anti-speculatiebeding voor een periode van twee jaar. Dit betekent dat u alleen de woning kan kopen als u er minimaal twee jaar zelf blijft wonen.
8. U kunt de woning niet kopen indien er vermoedens van onderhuur of overlastklachten zijn, dit ter beoordeling van de Alliantie.

Voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met Martijn Geerdink of nog beter met uw eigen NVM aankoopmakelaar.

Overdracht
Vraagprijs € 485.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 14 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 2008
Indeling
Oppervlakte 111 m2
Inhoud 355 m3
Aantal kamers 4

Reageer op woning: De Regentesse 77 Huizen Huizermaat West & Zuid