€ 365.000 k.k.
  • verkocht onder voorbehoud
€ 365.000,- k.k.

Wirixstraat 53 , Hilversum

KIJKMOMENTEN IN DE WEEK VAN 16 T/M 20 MEI 2022, INSCHRIJVING TOT EN MET MAANDAG 23 MEI 2022 12:00 UUR.

Gezinswoning met zonnige achtertuin en uitgebreide verbouwmogelijkheden

Aan de Wirixstraat ligt deze eengezins- tussenwoning. Het betreft een voormalig huurwoning, aan de binnenzijde in gedateerde staat, hoewel de buitenzijde in goede staat van onderhoud is. De woning beschikt op de verdieping en zolder over een betonvloer, 2 grote en 1 kleinere slaapkamer en d.m.v. het plaatsen van een vaste trap is de zolder in gebruik te nemen.
De tuin is op het westen en achter het woonblok is een plantsoen gelegen waardoor er veel zonlicht in de achtertuin is.

De omgeving is kindvriendelijk en zo is er in de buurt de grote speeltuinvereniging Erfgooierskwartier en de speelplaats aan het Abdij van Eltenplantsoen. Voor de natuurliefhebbers zijn de Heides tussen Bussum, Laren en Hilversum en aan de andere zijde de bossen richting ’s graveland. Om de hoek treft u het winkelgebied aan de Stephensonlaan met oa. een Jumbo, apotheek, cafetaria en tandheelkunde praktijk. Verderop aan de Jan van der Heijdenstraat bevindt zich winkelcentrum Seinhorst. Daarnaast zijn de doorgaande wegen richting de snelweg A1 en A27 in de directe nabijheid.

Indeling:
Begane grond: entree, hal, trapkast/meterkast, toilet, woonkamer met toegang tot de keuken en gesloten keuken met deur naar achtertuin. In de achtertuin staat een stenen berging en de tuin heeft een toegang tot het achterom.
1e verdieping: overloop, ruime slaapkamer voorzijde, ruime slaapkamer achterzijde, 3e kleinere slaapkamer achter, badkamer met wastafel en douche.
Zolder: via vlizotrap bereikbare zolder met C.V.-opstelling en dakraam.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlak ca. 84 m2, perceeloppervlak ca. 140 m2;
- 16 m2 overige inpandige ruimte op zolder, verder toename d.m.v. een dakkapel;
- Eigen C.V.-ketel Nefit ecomline (bouwjaar onbekend);
- Geheel v.v. dubbele beglazing;
- Spouwmuurisolatie;
- Moderne meterkast met 4 groepen plus aardlekschakelaar;
- Tuin op het westen met berging en achterom;

Wat u verder moeten weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 2 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- In overleg per direct beschikbaar.

LET OP! Zowel huurders met een voorrangspositie als niet huurders zijn welkom om de woning te bezichtigen en Iedere geïnteresseerde mag meedoen aan de inschrijving. Huurders van de Alliantie hebben tot en met 23 mei voorrang op overige belangstellenden.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegmenthuurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uit brengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van maandag 23 mei voor 12:00 uur.

Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie! De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 365.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 47 dagen
Bouw
Type Tussenwoning
Bouwjaar 1965
Indeling
Oppervlakte 84 m2
Inhoud 339 m3
Aantal kamers 4

Deze woning is verkocht onder voorbehoud