€ 250.000 k.k.
  • verkocht
€ 250.000,- k.k.

Turfstraat 34 , HilversumBEZICHTIGEN MOGELIJK TOT EN MET VRIJDAG 3 SEPTEMBER 2021, INSCHRIJVING TOT EN MET MAANDAG 6 SEPTEMBER 2021 12:00 UUR.

Te weinig sociale huurwoningen? De verkoop van deze woning zorgt voor doorstroming op de woningmarkt!

In het kindvriendelijke "Rode Dorp" gelegen, op de eerste verdieping van een modern en kleinschalig appartementencomplex, ruim en licht 3-kamer appartement met balkon op het westen en een aparte berging op de begane grond van het complex.

Het appartement is gunstig gelegen t.o.v. nabijgelegen voorzieningen. Het centrum van Hilversum ligt op korte afstand maar ook het Corversbos is lopend binnen enkele minuten bereikbaar. Aan de achterzijde van het complex ligt de Gooise vaart welke overgaat in de Oude-haven, het groene stadspark van Hilversum.

Indeling:
Entree, hal, meterkast, toilet met fontein, badkamer met wastafel, douche en wasmachine aansluiting, grote slaapkamer, tweede slaapkamer, L-vormige woonkamer met deur naar balkon, dichte keuken met opstelling C.V.-installatie.

De straat heeft een vrij-parkeren beleid en zowel voor als achter het complex is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Bijzonderheden:
- Grotendeels dubbele beglazing;
- Eigen C.V.-ketel (Bosch 2005);
- Eigen privé berging nabij de entree;
- Servicekosten ad € 135,72 per maand;
- Oplevering in overleg;
- De eigendomsoverdracht van deze woning zal plaatsvinden bij notariskantoor Davina en Partners;
- Deze woning betreft geen beleggingsobject;
- Zelfbewoningsplicht.

LET OP! Zowel huurders met een voorrangspositie als niet huurders zijn welkom om de woning te bezichtigen en een bod uit te brengen voor 6 september 2021. Iedere geïnteresseerde mag meedoen aan de inschrijving.

Huurders van de Alliantie hebben tot en met 6 september 2021 voorrang op overige belangstellenden.

informatie over de procedure:

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Algemene voorwaarden:
- De Alliantie behoudt ten alle tijden het recht om een complex of woning uit de verkoop te nemen.
- Gunning is ten alle tijden aan de Alliantie.

Overdracht
Vraagprijs € 250.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 61 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1987
Indeling
Oppervlakte 72 m2
Inhoud 240 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht