€ 245.000 k.k.
  • Bellen
€ 245.000,- k.k.

Turfstraat 26 , Hilversum
BEZICHTIGEN MOGELIJK TOT EN MET WOENSDAG 30 DECEMBER 2020, INSCHRIJVING TOT EN MET MAANDAG 4 JANUARI 2021 12:00 UUR.

Als de Alliantie deze woning heeft verkocht, kunnen we weer een nieuwe sociale huurwoning bouwen!

In het kindvriendelijke "Rode Dorp" gelegen, op de begane grond van een modern en kleinschalig appartementencomplex, ruim en licht 3-kamer appartement met privétuin op het noordwesten en een aparte berging op de begane grond van het complex.

Het appartement is gunstig gelegen t.o.v. nabijgelegen voorzieningen. Het centrum van Hilversum ligt op korte afstand maar ook het Corversbos is lopend binnen enkele minuten bereikbaar. Aan de achterzijde van het complex ligt de Gooise vaart welke overgaat in de Oude-haven, het groene stadspark van Hilversum.

Indeling:
Entree, hal, meterkast, toilet met fontein, badkamer met wastafel, douche en wasmachine aansluiting, grote slaapkamer, tweede slaapkamer, L-vormige woonkamer met deur naar tuin, dichte keuken met 5-pits fornuis met wokbrander met opstelling C.V.-installatie.

De straat heeft een vrij-parkeren beleid en zowel voor als achter het complex is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Bijzonderheden:
- Grotendeels dubbele beglazing;
- Eigen C.V.-ketel (AWB 2003);
- Eigen privé berging nabij de entree alsmede een bergkast naast het appartement;
- Servicekosten ad € 141,45 per maand;
- Oplevering in overleg;
- De eigendomsoverdracht van deze woning zal plaatsvinden bij notariskantoor Davina en Partners;
- Deze woning betreft geen beleggingsobject;
- Zelfbewoningsplicht.

Huurders van de Alliantie hebben tot en met 4 januari 2021 voorrang op overige belangstellenden.

LET OP! Zowel huurders met een voorrangspositie als niet huurders zijn welkom om de woning te bezichtigen en een bod uit te brengen voor 4 januari 2021. Iedere geïnteresseerde mag meedoen aan de inschrijving.

informatie over de procedure:

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Algemene voorwaarden:
- De Alliantie behoudt ten alle tijden het recht om een complex of woning uit de verkoop te nemen.
- Gunning is ten alle tijden aan de Alliantie.

Overdracht
Vraagprijs € 245.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 30 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1987
Indeling
Oppervlakte 71 m2
Inhoud 248 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: Turfstraat 26 Hilversum Zuidwest

Bellen