€ 215.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 215.000,- k.k.

Stroeslaan 113 , Hilversum


BEZICHTIGEN MOGELIJK TOT EN MET VRIJDAG 12 FEBRUARI 2021, INSCHRIJVING TOT EN MET MAANDAG 15 FEBRUARI 2021 12:00 UUR.

Woonruimte te kort? Met de verkoop van deze woning bouwt de Alliantie nieuwe sociale huurwoningen!

In een rustige kindvriendelijke straat op korte afstand van het centrum van Hilversum, diverse winkels, scholen, station Hilversum Centraal en Hilversum Mediapark, ligt dit 3-kamer appartement met zolder van 73 m2 op de hoek van de derde verdieping van het appartementencomplex.
Het appartement bestaat uit een ruime hal, woonkamer, 2 slaapkamers, een badkamer met wastafel en douche, een keuken met wasmachine aansluiting en separaat toilet. De zolder meet 45 m2 overige inpandige ruimte. In de onderbouw van het complex bevindt zich een berging van 16 m2.

Indeling:
Appartement: trappenhuis met meterkast, entree/hal met vlizotrap naar zolder, toilet, woonkamer, slaapkamer met toegang tot het balkon, keuken, badkamer hal, 2e slaapkamer.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlak 73 m2;
- Servicekosten ad. € 201,- euro per maand;
- Gezonde vereniging van eigenaren;
- C.V. ketel Intergas (2021);
- Dubbel glas voor, enkelglas achter;
- De eigendomsoverdracht van deze woning zal plaatsvinden bij notariskantoor Davina en Partners;
- Deze woning betreft geen beleggingsobject;
- Zelfbewoningsplicht.

LET OP! Zowel huurders met een voorrangspositie als niet huurders zijn welkom om de woning te bezichtigen en een bod uit te brengen voor 15 februari 2021. Iedere geïnteresseerde mag meedoen aan de inschrijving.

Huurders van de Alliantie hebben tot en met 15 februari 2021 voorrang op overige belangstellenden.

informatie over de procedure:

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Algemene voorwaarden:
- De Alliantie behoudt ten alle tijden het recht om een complex of woning uit de verkoop te nemen.
- Gunning is ten alle tijden aan de Alliantie

Overdracht
Vraagprijs € 215.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 75 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1957
Indeling
Oppervlakte 73 m2
Inhoud 381 m3
Aantal kamers 4

Deze woning is verkocht

Bellen