€ 225.000 k.k.
€ 225.000,- k.k.

Piet Heinstraat 34 , Hilversum

BEZICHTIGEN MOGELIJK TOT EN MET VRIJDAG 17 SEPTEMBER 2021, INSCHRIJVING TOT EN MET MAANDAG 20 SEPTEMBER 2021 12:00 UUR.

Te weinig sociale huurwoningen? De verkoop van deze woning zorgt voor doorstroming op de woningmarkt!


In het Zeeheldenkwartier gelegen, nabij uitvalswegen richting Amsterdam en Utrecht en eveneens nabij natuurgebied als Kolhornseheide gelegen charmante geschakelde hoek bungalow met voor- en achtertuin.

De woning beschikt over 31 m2 woonoppervlak o.b.v. NEN-2580 meting van de begane grond. Daarbij is in de bestaande situatie door plaatsing van een vaste trap een toename van +/- 13 m2 woonoppervlakte mogelijk, los van de toename in geval van plaatsing van een uitbouw en/of dakkapel.

Op de begane grond bevindt zich de woonkamer en keuken. Tevens is de badkamer via de keuken toegankelijk. De keuken geeft eveneens toegang tot de achtertuin. Deze achtertuin beschikt over een achterom en een berging voorzien van elektra. De entreehal geeft toegang tot het toilet en via een vaste kast in de woonkamer bereikt men de zolder via een steektrap. In deze kast zit tevens de opstelling van gas- en elektrameter en de groepenkast voor de elektra. De laatste bewoner sliep op zolder met een verbinding via een steektrap.

De woning beschikt over zonnepanelen, dubbel glas en heeft een Energielabel E.

indeling: entree, hal, toilet, woonkamer met vaste kast met toegang naar zolder, slaapkamer, keuken met toegang badkamer en achtertuin.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlak ca. 31 m2, ca. 13 m2 overige inpandige ruimte;
- Grotendeels dubbel glas;
- Zonnepanelen;
- C.V. ketel Intergas 2020;
- Achtertuin gelegen op het Noordoosten;
- De oplevering van deze woning zal plaatsvinden bij notariskantoor Davina en Partners;
- Deze woning betreft geen beleggingsobject;
- Zelfbewoningsplicht;
- Oplevering in overleg.

LET OP! Zowel huurders met een voorrangspositie als niet huurders zijn welkom om de woning te bezichtigen en een bod uit te brengen voor 20 september 2021. Iedere geïnteresseerde mag meedoen aan de inschrijving.

Huurders van de Alliantie hebben tot en met 20 september 2021 voorrang op overige belangstellenden.

informatie over de procedure:

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Algemene voorwaarden:
- De Alliantie behoudt ten alle tijden het recht om een complex of woning uit de verkoop te nemen.
- Gunning is ten alle tijden aan de Alliantie.

Overdracht
Vraagprijs € 225.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 47 dagen
Bouw
Type Tussenwoning
Bouwjaar 1941
Indeling
Oppervlakte 31 m2
Inhoud 175 m3
Aantal kamers 1

Reageer op woning: Piet Heinstraat 34 Hilversum Zuid