€ 299.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 299.000,- k.k.

Marconistraat 81 , Hilversum

BEZICHTIGEN MOGELIJK TOT EN MET VRIJDAG 19 FEBRUARI 2021, INSCHRIJVING TOT EN MET MAANDAG 22 FEBRUARI 2021 12:00 UUR.

Te weinig sociale huurwoningen? De verkoop van deze woning zorgt voor doorstroming op de woningmarkt!

In de gewilde Astronomische buurt in Hilversum oost ligt deze charmante eengezins- poortwoning. Door het woningtype beschikt de woning over extra woonruimte boven de poort en in totaal over een woonoppervlakte van 83 m2, exclusief de zolderverdieping. De woning is gebouwd in 1928 op een ruim perceel van 185 m2, waar tevens een recht van overpad op gevestigd is om van het achterom door de poort naar de straat te gaan.

De woning bestaat onder andere uit een Z-vormige woonkamer, gesloten keuken met toegang tot de ca. 13 meter diepe achtertuin met privéberging, 3 slaapkamers op de verdieping, een badkamer met douche en wastafel, separate wasruimte en een stahoge bergzolder.

De Astronomische buurt in Hilversum oost maakt onderdeel uit van het in 2015 aangewezen beschermde stadsgezicht "Plan oost" door de sterke samenhang tussen het stedenbouwkundige ontwerp van Dudok en de evenwichtige en eenduidige architectuur.

De Marconistraat is een rustige kindvriendelijke woonstraat op loopafstand van de Lorentzvijver in Hilversum, speeltuinen, scholen en winkels, het centrum met centraal station NS en bos en heide bevinden zich eveneens op korte afstand. Uitvalsweg naar de A1 en A27 zijn zeer gunstig.

Indeling:
Begane grond: entree, hal met trapopgang en trapkast/meterkast, Z-vormige woonkamer, hal met toegang tot toilet en gesloten keuken. De achtertuin is bereikbaar via een deur vanuit de keuken.
Verdieping: overloop, wasruimte, badkamer met douche en wastafel, 3 slaapkamers van goed formaat.
Zolder: vanuit de overloop via een vlizotrap te bereiken stahoge zolderverdieping met dakraam.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1928;
- Perceeloppervlakte 185 m2, woonoppervlakte 83 m2 (exclusief zolder);
- Gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing;
- Verwarming en warm water middels een eigen CV-ketel (Remeha combi ketel uit 2018);
- Gelegen binnen beschermd stads/dorpsgezicht Plan Oost;
- Overbouw van toepassing;
- Oplevering in overleg.
- Zelfbewoningsplicht;
- De oplevering van deze woning zal plaatsvinden bij notariskantoor Davina en Partners;
- Oplevering in overleg.

LET OP! Zowel huurders met een voorrangspositie als niet huurders zijn welkom om de woning te bezichtigen en een bod uit te brengen voor 22 februari 2021. Iedere geïnteresseerde mag meedoen aan de inschrijving.

Huurders van de Alliantie hebben tot en met 22 februari 2021 voorrang op overige belangstellenden.

informatie over de procedure:

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Algemene voorwaarden:
- De Alliantie behoudt ten alle tijden het recht om een complex of woning uit de verkoop te nemen.
- Gunning is ten alle tijden aan de Alliantie.

Overdracht
Vraagprijs € 299.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 67 dagen
Bouw
Type Tussenwoning
Bouwjaar 1928
Indeling
Oppervlakte 83 m2
Inhoud 300 m3
Aantal kamers 4

Deze woning is verkocht

Bellen