€ 210.000 k.k.
  • verkocht
€ 210.000,- k.k.

Liebergerweg 644 , HilversumBEZICHTIGEN MOGELIJK TOT EN MET VRIJDAG 27 AUGUSTUS 2021, INSCHRIJVING TOT EN MET MAANDAG 30 AUGUSTUS 2021 12:00 UUR.


Aan de Liebergerweg gelegen 2-kamer appartement op de tweede woonlaag van het appartementencomplex.

Het appartement beschikt over 1 slaapkamers, een ruime woonkamer met toegang tot het balkon, een half-open keuken, een badkamer met toilet, douche, wastafel en aansluiting wasmachine, en een ruime berging voorzien van elektra in het souterrain van het complex.
Achter het appartementencomplex bevindt zich een parkeerhofje waar vrij geparkeerd kan worden.

De Liebergerweg is een doorgaande weg met gunstige verbindingen naar uitvalswegen als de A1 en A27, winkels, scholen, NS-Station Hilversum Centraal, Hilversum-Sportpark en natuurgebied Anna's Hoeve zijn op korte afstand bereikbaar.

Indeling:
entree, bergkast met C.V.-opstelling, slaapkamer, badkamer met toilet, douche, wastafel en aansluiting wasmachine, woonkamer met half-open keuken en toegang tot het balkon.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1980;
- Servicekosten ad. € 113,08 per maand;
- Woonoppervlakte 60 m2;
- Ruime berging van 12 m2 gelegen in het souterrain van het complex voorzien van elektra;
- Verwarming en warm water middels een C.V.-ketel (Intergas 2012);
- Grotendeels v.v. dubbele beglazing;
- Gezonde vereniging van eigenaren;
- De eigendomsoverdracht van deze woning zal plaatsvinden bij notariskantoor Davina en Partners;
- Deze woning betreft geen beleggingsobject;
- Zelfbewoningsplicht.

LET OP! Zowel huurders met een voorrangspositie als niet huurders zijn welkom om de woning te bezichtigen en een bod uit te brengen voor 30 augustus 2021. Iedere geïnteresseerde mag meedoen aan de inschrijving.

Huurders van de Alliantie hebben tot en met 30 augustus 2021 voorrang op overige belangstellenden.

Informatie over de procedure:

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Algemene voorwaarden:
- De Alliantie behoudt ten alle tijden het recht om een complex of woning uit de verkoop te nemen.
- Gunning is ten alle tijden aan de Alliantie.

Overdracht
Vraagprijs € 210.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 68 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1980
Indeling
Oppervlakte 60 m2
Inhoud 183 m3
Aantal kamers 2

Deze woning is verkocht