€ 220.000 k.k.
  • verkocht
€ 220.000,- k.k.

Liebergerweg 514 , Hilversum

BEZICHTIGEN MOGELIJK TOT EN MET VRIJDAG 29 APRIL 2022, INSCHRIJVING TOT EN MET MAANDAG 2 MEI 2022 12:00 UUR.

2-kamer appartement van 60 m2 met zonnig balkon.

Op de hoek van de Liebergerweg en de Oosterengweg ligt dit 2-kamer appartement van ca. 60 m2 woonoppervlakte op de tweede verdieping van het appartementengebouw. Het appartement beschikt over een entree met berg/-stookkast, een ruime woonkamer met half-open keuken, balkon op het zuiden, een slaapkamer en een badkamer met toilet, douche, wastafel en aansluiting wasmachine. In de onderbouw van het complex bevindt er zich een ruime privé berging voorzien van elektra. Het entree van het appartementencomplex bevindt zich aan de Liebergerweg, aan de achterzijde is het parkeerterrein gelegen.

Het gebouw is gelegen op loopafstand van natuurgebied Anna's Hoeve en ook het centrum en Centraal Station bevinden zich op 5 minuten fietsafstand. Uitvalswegen naar de A27 en A1 zijn gunstig.

indeling: entree, gang, berg-/cv.kast, slaapkamer, woonkamer met toegang tot het balkon en keuken aan voorzijde.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlak ca. 60 m2;
- C.V.-ketel (Intergas bouwjaar 2011);
- Servicekosten ad. € 123,38 per maand;
- Voorzien van dubbele beglazing;
- Ruime berging in het souterrain voorzien van elektra;
- Moderne elektra, 4 groepen v.v. aardlek;

Wat u verder moeten weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 2 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- In overleg per direct beschikbaar.

LET OP! Zowel huurders met een voorrangspositie als niet huurders zijn welkom om de woning te bezichtigen en Iedere geïnteresseerde mag meedoen aan de inschrijving. Huurders van de Alliantie hebben tot en met 2 mei voorrang op overige belangstellenden.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegmenthuurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uit brengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van maandag 2 mei voor 12:00 uur.

Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie! De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 220.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 67 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1980
Indeling
Oppervlakte 60 m2
Inhoud 185 m3
Aantal kamers 2

Deze woning is verkocht