€ 230.000 k.k.
  • Bellen
€ 230.000,- k.k.

Laan 1940-1945 143 , Hilversum

BEZICHTIGEN MOGELIJK TOT EN MET VRIJDAG 23 APRIL 2021, INSCHRIJVING TOT EN MET MAANDAG 26 APRIL 2021 12:00 UUR.

Woonruimte te kort? Met de verkoop van deze woning bouwt de Alliantie nieuwe sociale huurwoningen!

In een rustige kindvriendelijke straat op korte afstand van het centrum van Hilversum, diverse winkels, scholen, station Hilversum Centraal en Hilversum Mediapark, ligt dit ruime 3-kamer appartement van 69 m2 woonoppervlakte (exclusief zolder) op de derde en vierde woonlaag van het appartementencomplex.
Het appartement bestaat uit een ruime hal, woonkamer (voormalig 2 kamers), 2 slaapkamers, een doucheruimte met wastafel, 2 balkons, een ruime doch eenvoudige keuken en separaat toilet. De ruime privézolder is bereikbaar via een vlizotrap en hier is tevens de CV-ketel gesitueerd. In de onderbouw van het complex beschikt dit appartement over een ruime berging.

Indeling:
Appartement: trappenhuis met meterkast, entree/hal, toilet, woonkamer (voormalig 2-kamers) met toegang tot het balkon aan de voorzijde, slaapkamer met toegang tot het balkon, 2e slaapkamer, eenvoudige keuken met toegang tot het balkon aan de achterzijde, badkamer met douche en wastafel.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlak 69 m2;
- Zolder van ca. 46 m2;
- Servicekosten ad. € 162,58 per maand;
- Gezonde vereniging van eigenaren;
- Verwarming en warm water middels een c.v. combi ketel (Intergas combi ketel uit 2012);
- Gedeeltelijk dubbele beglazing;
- Een ruime berging in het souterrain van het appartementencomplex en privé zolder met dakraam;
- De eigendomsoverdracht van deze woning zal plaatsvinden bij notariskantoor Davina en Partners;
- Deze woning betreft geen beleggingsobject;
- Zelfbewoningsplicht.

LET OP! Zowel huurders met een voorrangspositie als niet huurders zijn welkom om de woning te bezichtigen en een bod uit te brengen voor 26 april 2021. Iedere geïnteresseerde mag meedoen aan de inschrijving.

Huurders van de Alliantie hebben tot en met 26 april 2021 voorrang op overige belangstellenden.

informatie over de procedure:

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Algemene voorwaarden:
- De Alliantie behoudt ten alle tijden het recht om een complex of woning uit de verkoop te nemen.
- Gunning is ten alle tijden aan de Alliantie.

Overdracht
Vraagprijs € 230.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 19 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1957
Indeling
Oppervlakte 69 m2
Inhoud 381 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: Laan 1940-1945 143 Hilversum Noordoost

Bellen