€ 360.000 k.k.
  • verkocht
€ 360.000,- k.k.

Kloosterlaan 71 , HilversumBEZICHTIGEN MOGELIJK TOT EN MET VRIJDAG 3 SEPTEMBER 2021, INSCHRIJVING TOT EN MET MAANDAG 6 SEPTEMBER 2021 12:00 UUR.

Te weinig sociale huurwoningen? De verkoop van deze woning zorgt voor doorstroming op de woningmarkt!

Aan de Kloosterlaan in de woonwijk Kerkelanden bevindt zich deze ruime eengezins- drive-in woning gebouwd in 1971. Kenmerkend voor deze drive-in woning is de woonkamer en keuken die zich op de eerste verdieping van de woning bevinden. Op de begane grond bevindt zich de ruime inpandige garage, de tuinkamer en het toilet. De slaapverdieping met badkamer bevindt zich op de tweede verdieping. De woning is ca. 124 m2 groot, exclusief de garage op de begane grond.

De woonwijk Kerkelanden is kindvriendelijk en gunstig gelegen ten opzichte van scholen, winkels en uitvalswegen richting Amsterdam en Utrecht. Zo bevindt zich hier een winkelcentrum met de grootste Albert Heijn van Hilversum maar ook winkels als bakker, slager, vishandel, poelier, drogisterij en Blokker zijn hier gevestigd.

Indeling:
Begane grond: entree, hal, garage, meterkast, toilet met fontein en tuinkamer met toegang tot de achtertuin.
Eerste verdieping: woonkamer in open verbinding met de keuken, in het midden bevindt zich de trapopgang naar de tweede verdieping.
Tweede verdieping: overloop, hoofdslaapkamer, badkamer met wastafel, douche, toilet en wasmachine aansluiting, tweede en derde slaapkamers aan de achterzijde.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1971;
- Woonoppervlakte ca. 124 m2 (NEN-2580 meetinstructie);
- Perceeloppervlakte 120 m2;
- Achtertuin gelegen op het zuidwesten;
- C.V. ketel AWB (bouwjaar 2004);
- Grotendeels dubbel glas;
- De eigendomsoverdracht van deze woning zal plaatsvinden bij notariskantoor Davina en Partners;
- Deze woning betreft geen beleggingsobject;
- Zelfbewoningsplicht;
- Oplevering in overleg.

LET OP! Zowel huurders met een voorrangspositie als niet huurders zijn welkom om de woning te bezichtigen en een bod uit te brengen voor 6 september 2021. Iedere geïnteresseerde mag meedoen aan de inschrijving.

Huurders van de Alliantie hebben tot en met 6 september 2021 voorrang op overige belangstellenden.

informatie over de procedure:

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Algemene voorwaarden:
- De Alliantie behoudt ten alle tijden het recht om een complex of woning uit de verkoop te nemen.
- Gunning is ten alle tijden aan de Alliantie.

Overdracht
Vraagprijs € 360.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 61 dagen
Bouw
Type Tussenwoning
Bouwjaar 1971
Indeling
Oppervlakte 121 m2
Inhoud 471 m3
Aantal kamers 5

Deze woning is verkocht