€ 375.000 k.k.
  • verkocht onder voorbehoud
€ 375.000,- k.k.

Janseniushof 68 , Hilversum

BEZICHTIGEN MOGELIJK IN DE WEEK VAN MAANDAG T/M VRIJDAG 29 NOVEMBER / 3 DECEMBER 2021, INSCHRIJVING TOT EN MET MAANDAG 6 DECEMBER 2021 12:00 UUR.

Te weinig sociale huurwoningen? De verkoop van deze woning zorgt voor doorstroming op de woningmarkt!

In het rustige Janseniushof in Kerkelanden gelegen ruime eengezinswoning met voor- en achtertuin, berging en achterom. De woning beschikt over ca. 129 m2 woonoppervlakte en 3 slaapkamers , een doorzon woonkamer, gesloten keuken en badkamer met douche, toilet en wastafel. De zolder met dakkapel leent zich prima voor het maken van een extra slaapkamer.
Daarnaast is de woning recent meegegaan in een verduurzamingsproject waarbij er zonnepanelen zijn geplaatst, een mechanisch ventilatiesysteem, en vloer- en muurisolatie.

Het Janseniushof is een rustig kindvriendelijk woonhof met diverse parkeergedeelten en een speeltuin. Winkelcentrum Kerkelanden met onder andere een Albert Hein, Etos, Blokker, Lidl, Zeeman, Kruidvat, vishandel en bakker bevindt zich op loopafstand.

Indeling:
Begane grond: entree met trapopgang, meterkast/trapkast, toilet met fontein, woonkamer met deur naar achtertuin, gesloten keuken met toegang tot de achtertuin.
Verdieping: overloop met bergkast, grotere slaapkamer voor, grotere slaapkamer achter, 3e kleinere slaapkamer achter, badkamer met douche, wastafel en toilet aan voorzijde.
Zolder: via een vaste trap te bereiken zolder met C.V.-opstelling en dakkapel.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1967;
- Woonoppervlakte ca. 129 m2 (NEN-2580 meetinstructie);
- Perceeloppervlakte ca. 138 m2 (kadastrale meting moet nog plaatsvinden);
- Moderne elektra v.v. aardlekschakelaars;
- C.V.-ketel Intergas (bouwjaar 2019);
- Isolatiemaatregelen: dubbel glas, spouwmuurisolatie, vloerisolatie;
- De eigendomsoverdracht van deze woning zal plaatsvinden bij notariskantoor Davina en Partners;
- Deze woning betreft geen beleggingsobject;
- Zelfbewoningsplicht.

LET OP! Zowel huurders met een voorrangspositie als niet huurders zijn welkom om de woning te bezichtigen en een bod uit te brengen voor 6 december 2021. Iedere geïnteresseerde mag meedoen aan de inschrijving.

Huurders van de Alliantie hebben tot en met 6 december 2021 voorrang op overige belangstellenden.

informatie over de procedure:

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Algemene voorwaarden:
- De Alliantie behoudt ten alle tijden het recht om een complex of woning uit de verkoop te nemen.
- Gunning is ten alle tijden aan de Alliantie.

Overdracht
Vraagprijs € 375.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 54 dagen
Bouw
Type Tussenwoning
Bouwjaar 1967
Indeling
Oppervlakte 129 m2
Inhoud 437 m3
Aantal kamers 4

Deze woning is verkocht onder voorbehoud