€ 230.000 k.k.
  • verkocht onder voorbehoud
€ 230.000,- k.k.

Jacob van Campenlaan 243 , Hilversum

BEZICHTIGEN MOGELIJK IN DE WEEK VAN MAANDAG T/M VRIJDAG 6/10 DECEMBER 2021, INSCHRIJVING TOT EN MET MAANDAG 13 DECEMBER 2021 12:00 UUR.

Te weinig sociale huurwoningen? De verkoop van deze woning zorgt voor doorstroming op de woningmarkt!

Aan de Jacob van Campenlaan gelegen, op loopafstand van natuurgebied de Westerheide en op slechts vijf minuten fietsen van het gezellige centrum van Hilversum bevindt zich dit nette 2-kamer hoek-appartement van ca. 42 m2 met ruime tuin op het westen en 2 bergingen.

In 2012 is het gehele appartementencomplex hoogwaardig gerenoveerd en voorzien van verschillende isolatievoorzieningen, waardoor dit appartement beschikt over een energielabel B.

De omgeving wordt gekenmerkt door de nabijheid van vele voorzieningen. Er is een buurtwinkelgebied aan de Stephensonlaan met oa. een Jumbo, apotheek, cafetaria en tandheelkunde praktijk. Verderop aan de Jan van der Heijdenstraat bevindt zich winkelcentrum Seinhorst. Daarnaast zijn de doorgaande wegen richting de snelweg A1 en A27 zeer nabij gelegen.

Indeling appartement:
Entree, hal, slaapkamer, badkamer v.v. wastafel douche en toilet, meterkast, woonkamer aan voorzijde van het appartement, via doorgang met bergkast/C.V.kast bereikbare half-open keuken met openslaande deuren naar balkon en toegang naar achtertuin. Achter de tuin bevindt zich de buitenberging.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1952, in 2012 is het appartementencomplex volledig gerenoveerd;
- Woonoppervlakte ca. 42 m2 (NEN-2580);
- Servicekosten á € 115,83 per maand;
- Geheel voorzien van dubbele beglazing;
- C.V.-ketel (Remeha 2012);
- Berging in de onderbouw en berging buiten bij het achterom;
- De eigendomsoverdracht van deze woning zal plaatsvinden bij notariskantoor Davina en Partners;
- Deze woning betreft geen beleggingsobject;
- Zelfbewoningsplicht.

LET OP! Zowel huurders met een voorrangspositie als niet huurders zijn welkom om de woning te bezichtigen en een bod uit te brengen voor 13 december 2021. Iedere geïnteresseerde mag meedoen aan de inschrijving.

Huurders van de Alliantie hebben tot en met 13 december 2021 voorrang op overige belangstellenden.

informatie over de procedure:

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Algemene voorwaarden:
- De Alliantie behoudt ten alle tijden het recht om een complex of woning uit de verkoop te nemen.
- Gunning is ten alle tijden aan de Alliantie.

Overdracht
Vraagprijs € 230.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 47 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1952
Indeling
Oppervlakte 42 m2
Inhoud 155 m3
Aantal kamers 2

Deze woning is verkocht onder voorbehoud