€ 380.000 k.k.
  • verkocht
€ 380.000,- k.k.

Jacob Roggeveenstraat 62 , HilversumBEZICHTIGEN MOGELIJK TOT EN MET VRIJDAG 3 SEPTEMBER 2021, INSCHRIJVING TOT EN MET MAANDAG 6 SEPTEMBER 2021 12:00 UUR.

Te weinig sociale huurwoningen? De verkoop van deze woning zorgt voor doorstroming op de woningmarkt!

Aan de Jacob Roggeveenstraat gelegen eengezins- hoekwoning met ruime tuin op het zuiden met stenen berging en achterom. Het huis heeft een ruime woonkamer, afgesloten keuken, een kelder, 3 in maat variërende slaapkamers en de mogelijkheid tot het plaatsen van een vaste trap naar de zolder. Daarnaast is de woning gemoderniseerd en beschikt het over glad stucwerk, mechanische ventilatie, dakisolatie, zonnepanelen en is nagenoeg geheel voorzien van dubbel glas.

De woning is gelegen in een kindvriendelijke buurt en voorzieningen zijn nabij. Zo is de woning gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen richting de snelwegen A1 en A27, NS Station Hilversum Sportpark, scholen en winkelcentrum de Riebeeckgallerij dat tegenover de woning gelegen is.

Indeling:
Entree, hal met trapopgang, toilet, deur naar kelder, woonkamer met deur naar achtertuin, keuken met deur naar achtertuin.
eerste verdieping: overloop met 2 vaste kasten, slaapkamer voorzijde, grote slaapkamer achterzijde met balkon, kleinere derde slaapkamer, badkamer met wastafel en douche.
zolder: via vlizotrap bereikbare zolder (nokhoogte 2,68 m) met opstelling C.V.-ketel, transformator voor de zonnepanelen en box voor mechanische ventilatie.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte ca. 84 m2 excl. ca. 20 m2 overige inpandige ruimte op zolder (NEN-2580);
- Perceeloppervlakte ca. 271 m2;
- Gedeeltelijk voorzien van dubbel glas;
- Eigen C.V.-ketel (Remeha combi-ketel);
- Zonnige tuin op het zuiden met stenen berging en achterom;
- Berging ca. 7m2 v.v. elektra;
- De oplevering van deze woning zal plaatsvinden bij notariskantoor Davina en Partners;
- Deze woning betreft geen beleggingsobject;
- Oplevering in overleg.

LET OP! Zowel huurders met een voorrangspositie als niet huurders zijn welkom om de woning te bezichtigen en een bod uit te brengen voor 6 september 2021. Iedere geïnteresseerde mag meedoen aan de inschrijving.

Huurders van de Alliantie hebben tot en met 6 september 2021 voorrang op overige belangstellenden.

informatie over de procedure:

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Algemene voorwaarden:
- De Alliantie behoudt ten alle tijden het recht om een complex of woning uit de verkoop te nemen.
- Gunning is ten alle tijden aan de Alliantie.

Overdracht
Vraagprijs € 380.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 61 dagen
Bouw
Type Hoekwoning
Bouwjaar 1960
Indeling
Oppervlakte 84 m2
Inhoud 375 m3
Aantal kamers 4

Deze woning is verkocht