€ 300.000 k.k.
  • verkocht onder voorbehoud
€ 300.000,- k.k.

Hoogstraat 21 , Hilversum

BEZICHTIGEN MOGELIJK TOT EN MET VRIJDAG 22 APRIL 2022, INSCHRIJVING TOT EN MET MAANDAG 25 APRIL 2022 12:00 UUR.

In de Havenstraatbuurt bij het centrum van Hilversum gelegen helft van een semi-bungalow.

De woning beschikt over 73 m2 woonoppervlak verdeelt over de begane grond en de verdieping. Op de begane grond bevindt zich de woonkamer met keuken en een naastgelegen slaapkamer met badkamer. Daarnaast is er op de verdieping een ruime voorzolder en slaapkamer, waardoor de begane grond ook geheel een woonverdieping zonder slaapkamer kan worden. De achtertuin op het westen is gelegen op gemeentelijke grond hoewel deze tuin altijd bij de woning heeft gehoord.

Indeling: entree, berging, hal met trapopgang, meterkast en toilet met fontein, woonkamer met half-open keuken, slaapkamer via een scheidingswant met badkamer.
Verdieping: ruime voorzolder met opstelling C.V., ruime slaapkamer met dakraam.

De Hoogstraat is een doodlopende zijstraat van de Gasthuisstraat. Hier bevindt u zich op loopafstand van het centrum van Hilversum die u via de Havenstraat bereikt. De Havenstraat zelf staat bekend om zijn vele restaurants en zodoende is het een sfeervolle omgeving. Ook stadspark de oude-haven is om de hoek gelegen.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlak ca.73 m2;
- Tuin op het westen, is niet gelegen op eigen grond;
- Grotendeels dubbel glas;
- 9 zonnepanelen;
- Moderne groepenkast met aardlek;
- CV-ketel (Intergas 2011);
- Betaald parkeren en parkeren met parkeervergunningen voor bewoners;

Wat u verder moeten weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 2 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- In overleg per direct beschikbaar.

LET OP! Zowel huurders met een voorrangspositie als niet huurders zijn welkom om de woning te bezichtigen en Iedere geïnteresseerde mag meedoen aan de inschrijving. Huurders van de Alliantie hebben tot en met 25 april voorrang op overige belangstellenden.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegmenthuurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uit brengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van maandag 25 april voor 12:00 uur.

Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie! De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 300.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 74 dagen
Bouw
Type Hoekwoning
Bouwjaar 1973
Indeling
Oppervlakte 73 m2
Inhoud 298 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht onder voorbehoud