€ 350.000 k.k.
€ 350.000,- k.k.

Hommelmeent 164 , Hilversum

BEZICHTIGEN MOGELIJK TOT EN MET VRIJDAG 3 SEPTEMBER 2021, INSCHRIJVING TOT EN MET MAANDAG 6 SEPTEMBER 2021 12:00 UUR.

Te weinig sociale huurwoningen? De verkoop van deze woning zorgt voor doorstroming op de woningmarkt!

In een rustig kindvriendelijk woonhof in de Hilversumse Meent gelegen hoekwoning van ca. 86 m2 met voor- en achtertuin. In de voortuin van de woning bevindt zich een vrijstaande stenen berging en een parkeerplaats. Voorzieningen als een kinderspeeltuin, winkelcentrum met supermarkt, basisonderwijs en natuurgebied bevinden zich op korte afstand.
De woning is gelegen aan de buitenrand van de Hommelmeent en zit met grenst met zijn achtertuin aan een wandelgebied met sloot waarna de weilanden beginnen.

Indeling:
begane grond: hal, meterkast, toilet met fonteintje, keukenruimte met wasmachine aansluiting, woonkamer met trapkast en deur naar achtertuin.
Verdieping: overloop, 3 in grootte variërende slaapkamers, badkamer v.v. douche, toilet en wastafel, voormalig badkamer in gebruik als washok. Via vlizotrap te bereiken stahoge zolder met C.V. opstelling (thans 18 m2 overige inpandige ruimte).

Bijzonderheden:
- Woonoppervlak ca. 86 m2, perceeloppervlak ca. 171 m2;
- Eigen C.V.-combiketel (Bosch 2005);
- Dak recentelijk vernieuwd en voorzien van isolatie;
- De woning is gedeeltelijk v.v. dubbel glas;
- Vrijstaande stenen berging van ca. 6m2;
- Elektra 4 gr v.v. aardlekschakelaar;
- Parkeerplaats op eigen terrein;
- Achtertuin op het zuidwesten;
- De eigendomsoverdracht van deze woning zal plaatsvinden bij notariskantoor Davina en Partners;
- Deze woning betreft geen beleggingsobject;
- Zelfbewoningsplicht.

LET OP! Zowel huurders met een voorrangspositie als niet huurders zijn welkom om de woning te bezichtigen en een bod uit te brengen voor 6 september 2021. Iedere geïnteresseerde mag meedoen aan de inschrijving.

Huurders van de Alliantie hebben tot en met 6 september 2021 voorrang op overige belangstellenden.

informatie over de procedure:

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Algemene voorwaarden:
- De Alliantie behoudt ten alle tijden het recht om een complex of woning uit de verkoop te nemen.
- Gunning is ten alle tijden aan de Alliantie.

Overdracht
Vraagprijs € 350.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 61 dagen
Bouw
Type Eindwoning
Bouwjaar 1975
Indeling
Oppervlakte 86 m2
Inhoud 374 m3
Aantal kamers 4

Reageer op woning: Hommelmeent 164 Hilversum Hilversumse Meent