€ 340.000 k.k.
  • verkocht
€ 340.000,- k.k.

Graaf Wichmanstraat 134 , Hilversum

KIJKMOMENT IN DE WEEK VAN 26 SEPTEMBER, MELD U AAN OM TE BEZICHTIGEN. INSCHRIJVING TOT EN MET MAANDAG 3 OKTOBER 2022 12:00 UUR.

Tussenwoning nabij natuur met goede bereikbaarheid.

In Hilversum-Noord gelegen eengezins- tussenwoning met voor- en achtertuin en stenen berging aan achterom. De woning bevindt zich in een redelijke staat van onderhoud, is reeds van een particulier eigenaar geweest en is aangepast met toepassing van een vaste trap waardoor de woning ook beschikt over een zolder van 1,80 m hoog.

De omgeving is prettig met een goed voorzieningen niveau. Aan het eind van de straat is de westerheide gelegen, een onderdeel van het Gooisch Natuurreservaat. Daarnaast is er een winkelgebied aan de Stephensonlaan met supermarkt, een aantal kleinere winkels en NS-station Hilversum-Mediapark. Bij het uitrijden van de buurt begeeft men zich direct op de uitvalswegen naar Amsterdam en Utrecht.

Indeling:
Begane grond: entree, hal, trap naar eerste verdieping, gang, trapkast/meterkast, toilet, keukenblok met oven en fornuis en deur naar de achtertuin, doorzon woonkamer.
Eerste verdieping: 2 grotere slaapkamers waarvan 1 aan voorzijde en 1 aan achterzijde, 3e kleinere slaapkamer achter, badkamer v.v. wastafel en douche.
Zolder: via een vaste trap bereikbare zolder met C.V.-installatie.

Bijzonderheden:
- De woning is gebouwd in 1953.
- Eigen C.V. Nefit (Bouwjaar 2012);
- Dakisolatie;
- Dubbel glas m.u.v. dakraam;
- Woonoppervlakte ca. 71 m2;
- Achtertuin op het oosten met achterom;
- Berging 6 m2 v.v. elektra bereikbaar via het achterom;

Wat u verder moeten weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 2 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest- en ouderdomsclausule van toepassing;
- De oplevering van deze woning zal plaatsvinden bij notariskantoor Davina en Partners;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- In overleg per direct beschikbaar.

LET OP! Zowel huurders met een voorrangspositie als niet huurders zijn welkom om de woning te bezichtigen en Iedere geïnteresseerde mag meedoen aan de inschrijving. Huurders van de Alliantie hebben tot en met 3 oktober voorrang op overige belangstellenden.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegmenthuurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uit brengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van maandag 3 oktober voor 12:00 uur.

Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie! De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 340.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 76 dagen
Bouw
Type Tussenwoning
Bouwjaar 1952
Indeling
Oppervlakte 71 m2
Inhoud 208 m3
Aantal kamers 4

Deze woning is verkocht