€ 245.000 k.k.
€ 245.000,- k.k.

Geert Grootelaan 93 , HilversumBEZICHTIGEN MOGELIJK TOT EN MET VRIJDAG 21 JANUARI 2022, INSCHRIJVING TOT EN MET MAANDAG 24 JANUARI 2022 12:00 UUR.


In de woonwijk Kerkelanden gelegen ruim 3-kamerappartement ca. 75 m2 met twee balkons op de 2e verdieping van een goed onderhouden appartementengebouw met ruime parkeermogelijkheden op eigen terrein. Op de begane grond bevindt zich een ruime berging.

De woonwijk Kerkelanden is praktisch en kindvriendelijk van opzet met een randweg en tussengelegen hofjes. Daarnaast is het gunstig gelegen ten opzichte van voorzieningen zoals scholen, winkels, sportaccommodaties, natuurgebieden en uitvalswegen richting Amsterdam en Utrecht. Zo bevindt zich midden in de woonwijk een winkelcentrum met de grootste Albert Heijn van Hilversum maar ook winkels als bakker, slager, vishandel, poelier, drogisterij en Blokker zijn hier gevestigd.

Indeling: entree, hal met meterkast en toilet met fontein, hoofdslaapkamer aan de linkerzijde, ruime keuken aan rechterzijde met aangrenzend balkon op het noord-westen en toegang tot de badkamer met wastafel en douche, ruime woonkamer met deur naar een zonnig balkon op het zuid-oosten, 2e ruime slaapkamer bereikbaar via de woonkamer.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1968;
- Woonoppervlak ca. 75 m2;
- Servicekosten ad € 116,96 p/m (woning) en € 23,21 p/m (berging) inclusief waterverbruik;
- Het appartement is voorzien van HR++ dubbele beglazing;
- Eigen C.V.- ketel (Intergas 2004);
- Vaste projectnotaris: notariskantoor Davina en Partners.

Wat u verder moeten weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 2 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- In overleg per direct beschikbaar.

LET OP! Zowel huurders met een voorrangspositie als niet huurders zijn welkom om de woning te bezichtigen en Iedere geïnteresseerde mag meedoen aan de inschrijving. Huurders van de Alliantie hebben tot en met 24 januari voorrang op overige belangstellenden.


VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegmenthuurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uit brengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van maandag 24 januari voor 12:00 uur.

Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie! De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 245.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 5 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1968
Indeling
Oppervlakte 75 m2
Inhoud 239 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: Geert Grootelaan 93 Hilversum Zuidwest