€ 230.000 k.k.
  • verkocht
€ 230.000,- k.k.

Geert Grootelaan 103 , Hilversum


BEZICHTIGEN MOGELIJK TOT EN MET VRIJDAG 20 AUGUSTUS 2021, INSCHRIJVING TOT EN MET MAANDAG 23 AUGUSTUS 2021 12:00 UUR.


In de rustige woonwijk Kerkelanden, nabij scholen, winkelcentrum, Loosdrechtse plassen en uitvalswegen naar Amsterdam en Utrecht gelegen ruim 3-kamerappartement ca. 76 m2 met twee balkons. De woning is gelegen op de 3e verdieping van een goed onderhouden appartementengebouw. Op de begane grond bevindt zich een ruime berging.

Indeling: entree, hal met meterkast en toilet met fontein, hoofdslaapkamer aan de linkerzijde, ruime keuken aan rechterzijde met aangrenzend balkon op het noord-westen en toegang tot een nette badkamer met wastafel en douche, ruime woonkamer met deur naar een zonnig balkon op het zuid-oosten, 2e ruime slaapkamer bereikbaar via de woonkamer.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlak ca. 76 m2;
- Mooi ruim en licht appartement met 2 balkons;
- Het appartement is voorzien van HR++ dubbele beglazing;
- Eigen C.V.- ketel (Intergas 2004);
- Servicekosten ad € 134,70 per maand (inclusief waterverbruik).
- Eigen privé berging op de begane grond;
- De eigendomsoverdracht van deze woning zal plaatsvinden bij notariskantoor Davina en Partners;
- Deze woning betreft geen beleggingsobject;
- Zelfbewoningsplicht.


LET OP! Zowel huurders met een voorrangspositie als niet huurders zijn welkom om de woning te bezichtigen en een bod uit te brengen voor 23 augustus 2021. Iedere geïnteresseerde mag meedoen aan de inschrijving.

Huurders van de Alliantie hebben tot en met 23 augustus 2021 voorrang op overige belangstellenden.

informatie over de procedure:

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Overdracht
Vraagprijs € 230.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 75 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1968
Indeling
Oppervlakte 76 m2
Inhoud 250 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht