€ 375.000 k.k.
  • verkocht
€ 375.000,- k.k.

Ericastraat 50 , Hilversum

BEZICHTIGEN MOGELIJK TOT EN MET VRIJDAG 8 APRIL 2022, INSCHRIJVING TOT EN MET MAANDAG 11 APRIL 2022 12:00 UUR.

In de populaire Bloemenbuurt in Hilversum-Zuid gelegen hoekwoning met voor- en achtertuin.

Deze woning is gebouwd in 1921 en bestaat onder andere uit een woonkamer met kamer en-suite indeling, gesloten keuken met toegang tot de achtertuin, 3 slaapkamers op de verdieping, een badkamer met wastafel en douche, en een bergzolder bereikbaar via vilzotrap.

De Ericastraat is een rustige kindvriendelijke zijstraat van de winkelstraat De Gijsbrecht met zijn vele ambachtelijke winkels. Daarnaast zijn voorzieningen als speeltuinen, scholen en winkels, het centrum met centraal station NS en bos en heide op korte afstand. Uitvalsweg naar de A1 en A27 zijn zeer gemakkelijk aan te rijden.

De woning is gelegen in het Beschermd stadsgezicht Hilversum-Zuid. Het gebied bestaat overwegend uit volkswoningbouwcomplexen en middenstandsbebouwing en vormt een in de periode 1912-1935 tot stand gekomen stadsuitbreiding met een gaaf bewaarde planmatige structuur en architectonisch samenhangende bebouwing, op basis van door Dudoks ideeën bepaalde stedenbouwkundige concepten.

Indeling:
Begane grond: entree, hal met trapopgang en trap-/meterkast, L-vormige woonkamer, hal met toegang tot toilet en gesloten keuken. De achtertuin is bereikbaar via een deur vanuit de keuken.
Verdieping: overloop, douchekast, slaapkamer voor, slaapkamer achter, badkamer.
Zolder: vanuit de overloop via een vlizotrap te bereiken stahoge zolderverdieping met dakraam.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1921;
- Perceeloppervlakte ca. 170 m2, woonoppervlakte ca. 78 m2;
- Grotendeels voorzien van dubbele beglazing;
- Geen verwarming, badgeiser voor warm water;
- Gelegen binnen beschermd stads-/dorpsgezicht Hilversum-Zuid;
- Dient gemoderniseerd te worden om te voldoen aan de hedendaagse wooneisen;

Wat u verder moeten weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 2 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- In overleg per direct beschikbaar.

LET OP! Zowel huurders met een voorrangspositie als niet huurders zijn welkom om de woning te bezichtigen en Iedere geïnteresseerde mag meedoen aan de inschrijving. Huurders van de Alliantie hebben tot en met 11 april voorrang op overige belangstellenden.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegmenthuurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uit brengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van maandag 11 april voor 12:00 uur.

Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie! De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 375.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 88 dagen
Bouw
Type Hoekwoning
Bouwjaar 1921
Indeling
Oppervlakte 78 m2
Inhoud 333 m3
Aantal kamers 4

Deze woning is verkocht