€ 200.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 200.000,- k.k.

Berlagelaan 47 , HilversumBEZICHTIGEN MOGELIJK TOT EN MET VRIJDAG 12 FEBRUARI 2021, INSCHRIJVING TOT EN MET MAANDAG 15 FEBRUARI 2021 12:00 UUR.

Aan de Berlagelaan gelegen 3-kamer parterre appartement met voor- en achtertuin (op het zuiden). Aan het achterom achter de achtertuin bevindt zich een vrijstaande stenen schuur.

Indeling: hal, slaapkamer voorzijde, toilet, dichte keukenruimte met wasmachineaansluiting, deur naar achtertuin en toegang tot de badkamer met wastafel en douche. Via de hal bereikbare woonkamer aan de voorzijde, hoofdslaapkamer aan achterzijde.

De omgeving wordt gekenmerkt door de nabijheid van vele voorzieningen. Er is een buurtwinkelgebied aan de Stephensonlaan met oa. een Jumbo, apotheek, cafetaria en praktijk voor tandheelkunde. Hier bevindt zich ook NS-station Hilversum Mediapark.
Aan de Jan van der Heijdenstraat bevindt zich winkelcentrum Seinhorst. Hier zijn grotere supermarkten zoals AH, Jumbo en Hoogvliet gevestigd en daarnaast nog een hele keur aan kleinere ambachtelijke winkels.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlak ca. 58 m2,
- Servicekosten € 111,67 per maand;
- Verwarming middels moederhaart, geen warmwater toestel;
- Moderne elektra 4 gr. v.v. aardlekschakelaars;
- De woning is gedeeltelijk v.v. dubbel glas;
- Vrijstaande stenen berging van ca. 4m2 voorzien van elektra;
- De eigendomsoverdracht van deze woning zal plaatsvinden bij notariskantoor Davina en Partners;
- Deze woning betreft geen beleggingsobject;
- Zelfbewoningsplicht.

LET OP! Zowel huurders met een voorrangspositie als niet huurders zijn welkom om de woning te bezichtigen en een bod uit te brengen voor 15 februari 2021. Iedere geïnteresseerde mag meedoen aan de inschrijving.

Huurders van de Alliantie hebben tot en met 15 februari 2021 voorrang op overige belangstellenden.

Informatie over de procedure:

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Algemene voorwaarden:
- De Alliantie behoudt ten alle tijden het recht om een complex of woning uit de verkoop te nemen.
- Gunning is ten alle tijden aan de Alliantie.

Overdracht
Vraagprijs € 200.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 75 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1953
Indeling
Oppervlakte 58 m2
Inhoud 200 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht

Bellen