€ 300.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 300.000,- k.k.

Augustinushof 132 , Hilversum

BEZICHTIGEN MOGELIJK TOT EN MET DINSDAG 14 JULI A.S., INSCHRIJVING TOT EN MET WOENSDAG 15 JULI 2020.

Vreemd dat we deze woning verkopen? Nee hoor, van de opbrengst bouwen we namelijk nieuwe sociale huurwoningen.

In het rustige woonhof Augustinushof in Kerkelanden gelegen, ruime eengezinswoning met voor- en achtertuin met ruime berging en achterom. De woning beschikt over 129 m2 woonoppervlakte en onder andere over 3 ruime slaapkamers, een zolderkamer met dakkapel, een ruime doorzon woonkamer, een gesloten keuken en badkamer met douche, toilet en wastafel.

De Augustinushof is een rustige kindvriendelijk woonhof met diverse parkeerhofjes en een speeltuin. Winkelcentrum Kerkelanden met onder andere een Albert Hein, Etos, Blokker, Lidl, Zeeman, Kruidvat, vishandel en bakker bevindt zich op loopafstand.

Indeling:
Begane grond: entree met trapopgang, meterkast/trapkast, toilet, woonkamer met deur naar achtertuin, gesloten keuken met toegang tot de achtertuin.
Verdieping: overloop met bergkast, 1 ruime slaapkamer voor, 1 ruime slaapkamer achter, 3e en kleinere slaapkamer achter, badkamer met douche, wastafel en toilet aan voorzidje.
Zolder: via een vaste trap te bereiken zolderverdieping met zolderkamer v.v. dakkapel en voorzolder met dakraam alwaar de c.v.-opstelling.


Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1967;
- Woonoppervlakte ca. 129 m2 (NEN-2580 meetinstructie);
- Perceeloppervlakte 152 m2;
- C.V.-ketel Intergas (bouwjaar 2017)
- Dubbel glas m.u.v. dakraam en dakkapel;
- De eigendomsoverdracht van deze woning zal plaatsvinden bij notariskantoor Davina en Partners;
- Deze woning betreft geen beleggingsobject;
- Zelfbewoningsplicht.

Huurders van de Alliantie hebben tot en met 15 juli 2020 voorrang op overige belangstellenden.

Informatie over de procedure:

LET OP! Zowel huurders met een voorrangspositie als niet huurders zijn welkom om de woning te bezichtigen en een bod uit te brengen voor 15 juli. Iedere geïnteresseerde mag meedoen aan de inschrijving.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Waar mogelijk krijgen Alliantie huurders die een sociale huurwoning achterlaten voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie de doorstroom. De Alliantie geeft deze voorrang als er meerdere geïnteresseerden zijn voor het huis en een huurder van de Alliantie een bod voor tenminste de vraagprijs doet. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod in combinatie met de beste voorwaarden voorrang. De Alliantie behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat.

Voorwaarden aan sociale huurders van de Alliantie:
1. U woont in een sociale huurwoning van de Alliantie;
2. U heeft geen huurcontract voor een tijdelijke woning, anti-kraak, een bijzondere woonvorm of voor een woning die gesloopt wordt;
3. U gaat zelf wonen in de woning die u koopt. Uw huidige huurwoning zegt u op;
4. U biedt minimaal de vraagprijs van de koopwoning. U krijgt geen voorrang als u onder de vraagprijs biedt;
5. U bent zelf aanwezig tijdens het open huis van de koopwoning;
6. U krijgt alleen voorrang als in de aanbiedingstekst van een koopwoning staat vermeld dat deze regeling van kracht is;
7. Als u de woning koopt, dan gaat u akkoord met een anti-speculatiebeding voor een periode van twee jaar. Dit betekent dat u alleen de woning kan kopen als u er minimaal twee jaar zelf blijft wonen.
8. U kunt de woning niet kopen indien er vermoedens van onderhuur of overlastklachten zijn, dit ter beoordeling van de Alliantie.

Algemene voorwaarden:
- De Alliantie behoudt ten alle tijden het recht om een complex of woning uit de verkoop te nemen.
- Gunning is ten alle tijden aan de Alliantie.

Overdracht
Vraagprijs € 300.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 79 dagen
Bouw
Type Tussenwoning
Bouwjaar 1967
Indeling
Oppervlakte 129 m2
Inhoud 445 m3
Aantal kamers 5

Deze woning is verkocht

Bellen