€ 260.000 k.k.
  • Bellen
€ 260.000,- k.k.

Anthonius Brouwerstraat 42 , Hilversum

BEZICHTIGEN MOGELIJK TOT EN MET VRIJDAG 26 MAART 2021, INSCHRIJVING TOT EN MET MAANDAG 29 MAART 2021 12:00 UUR.

Te weinig sociale huurwoningen? De verkoop van deze woning zorgt voor doorstroming op de woningmarkt!

In het bruisende centrum van Hilversum, doch in een rustig kindvriendelijk hofje ligt deze ruime maisonnette van 87 m2 gelegen op de 2e en 3e woonlaag van het appartementencomplex.

Het appartement beschikt over een ruime woonkamer en gesloten keuken, 2 slaapkamers op de bovenste woonlaag en badkamer met toilet, wastafel, douche en aansluiting wasmachine.
Bij de entree, in de hal bevindt er zich eveneens een separaat toilet. Op de begane grond van het gebouw is er een berging aanwezig voorzien van elektra ter grootte van 14 m2. Parkeren in het hofje geschied uitsluitend met een parkeervergunning.

De Schapenstraat is een rustig kindvriendelijk hofje om de hoek van de gezellige Groest, centraal station NS bevindt zich eveneens op loopafstand.

Indeling:
2e woonlaag: hal, meterkast, stookruimte met C.V.-ketel, toilet, woonkamer met toegang tot het balkon (gelegen op het oosten), gesloten eenvoudige keuken.
3e woonlaag: overloop, ruime slaapkamer aan de voorzijde van de woning met vaste kastenwand, badkamer met douche, wastafel, toilet en aansluiting wasmachine, 2e ruime slaapkamer.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlak ca. 87 m2;
- Servicekosten ad. € 164,20 per maand;
- Gezonde vereniging van eigenaren;
- Verwarming en warm water middels een C.V.-ketel (intergas 2013);
- Gedeeltelijk dubbele beglazing;
- Balkon over de gehele breedte van het appartement gelegen op het oosten;
- Berging op de begane grond voorzien van elektra ca. 14 m2;
- Oplevering in overleg;
- De eigendomsoverdracht van deze woning zal plaatsvinden bij notariskantoor Davina en Partners;
- Deze woning betreft geen beleggingsobject;
- Zelfbewoningsplicht.

LET OP! Zowel huurders met een voorrangspositie als niet huurders zijn welkom om de woning te bezichtigen en een bod uit te brengen voor 29 maart 2021. Iedere geïnteresseerde mag meedoen aan de inschrijving.

Huurders van de Alliantie hebben tot en met 29 maart 2021 voorrang op overige belangstellenden.

informatie over de procedure:

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Algemene voorwaarden:
- De Alliantie behoudt ten alle tijden het recht om een complex of woning uit de verkoop te nemen.
- Gunning is ten alle tijden aan de Alliantie.

Overdracht
Vraagprijs € 260.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 33 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1980
Indeling
Oppervlakte 87 m2
Inhoud 274 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: Anthonius Brouwerstraat 42 Hilversum Centrum Hilversum

Bellen