€ 235.000 k.k.
  • verkocht
€ 235.000,- k.k.

Buisweg 162 , Hilversum

BEZICHTIGEN MOGELIJK IN DE WEEK VAN MAANDAG T/M VRIJDAG 11/15 OKTOBER 2021, INSCHRIJVING TOT EN MET MAANDAG 18 OKTOBER 2021 12:00 UUR.

In een rustige kindvriendelijke straat op 5 minuten fietsen van het centrum van Hilversum, diverse winkels, scholen, Station Hilversum Mediapark en station Hilversum Centraal, ligt dit 3-kamer appartement met zolder van ca. 72 m2 (zolder ca. 52 m2 overige inpandige ruimte) met 1 berging in de onderbouw van het complex met meerdere portieken aan de Buisweg 116 t/m 180.
Het appartement bestaat uit een ruime hal, een woonkamer, 3 in maat variërende slaapkamers, een badkamer met douche en wastafel, keuken met keukenblok en separaat toilet en een balkon aan voor- en achterzijde. In de onderbouw van het complex beschikt dit appartement over 1 berging.

Indeling:
Appartement: trappenhuis met meterkast, entree/hal, grote woonkamer door verwijdering van voormalig slaapkamer met toegang tot balkon, grote slaapkamer achter met openslaande deuren naar balkon, keuken met toegang tot badkamer en balkon, badkamer met wastafel en douche, toilet, 2e slaapkamer met deur naar balkon.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlak appartement ca. 72 m2, zolder ca. 52 m2 overige inpandige ruimte;
- Servicekosten ad. € 172,91 per maand;
- Verwarming en warm water middels C.V.-installatie (2019)
- Gedeeltelijk dubbele beglazing;
- 1 berging in het souterrain van het appartementencomplex;
- De eigendomsoverdracht van deze woning zal plaatsvinden bij notariskantoor Davina en Partners;
- Deze woning betreft geen beleggingsobject;
- Zelfbewoningsplicht.

LET OP! Zowel huurders met een voorrangspositie als niet huurders zijn welkom om de woning te bezichtigen en een bod uit te brengen voor 18 oktober 2021. Iedere geïnteresseerde mag meedoen aan de inschrijving.

Huurders van de Alliantie hebben tot en met 18 oktober 2021 voorrang op overige belangstellenden.

informatie over de procedure:

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Algemene voorwaarden:
- De Alliantie behoudt ten alle tijden het recht om een complex of woning uit de verkoop te nemen.
- Gunning is ten alle tijden aan de Alliantie.

Overdracht
Vraagprijs € 235.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 57 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1957
Indeling
Oppervlakte 71 m2
Inhoud 402 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht