€ 295.000 k.k.
  • Bellen
€ 295.000,- k.k.

Zeeburgerdijk 80 -2, Amsterdam

**Let op voorrangsregeling voor sociale huurders Alliantie **

Op deze fantastische en zeer gewilde locatie bieden wij dit compacte, maar zeer leuke starters appartement aan van ca 43 m² met een zonnig balkon op het zuiden én een ruime berging op de zolderverdieping. Het appartement wordt verkocht vanuit de woningcorporatie, zodat u alle ruimte heeft om de woning naar uw eigen smaak in te richten.

De woning heeft een ruime en lichte woonkamer aan de voorzijde met een intiem frans balkon, een ruime slaapkamer aan de achterzijde welke toegang geeft tot het zonnige balkon, gelegen op het zuiden. De vereniging van eigenaren wordt professioneel beheerd door en de erfpacht voor de woning is afgekocht tot en met 15 augustus 2064.

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij schudden geen handen;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Omgeving:
Het appartement is gelegen in het gewilde Amsterdam-Oost (Indische buurt). De wijk heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een bruisende buurt met als centraal punt het om de hoek gelegen Javaplein met meerdere cafés en restaurants, een bibliotheek en sportschool. Boodschappen doe je in de Javastraat of op de populaire Dappermarkt en voor recreatie kan je terecht in het nabijgelegen Flevopark. Het appartement is met de auto goed te bereiken (betaald parkeren voor de deur), ringweg oost afslag S114 is op 2 minuten afstand rijden. Ook per openbaar vervoer is het appartement uitstekend bereikbaar (halte voor de tramlijn 14 alsmede haltes voor de buslijnen 22 en 65 op de Molukkenstraat). Het Muiderpoortstation ligt op loopafstand.

Indeling:
Entree op de tweede verdieping in een prima onderhouden trappenhuis. Bij binnenkomst in de woning aan de voorzijde de woonkamer met een intiem frans balkon. De slaapkamer van de woning is gesitueerd aan de achterzijde van de woning en voorzien van twee dubbele openslaande deuren die toegang geven tot het zonnige balkon. De keuken (casco) is voorzien van de wasmachine aansluiting, maar vraagt nog om volledige inrichting door de nieuwe bewoners. De badkamer is eenvoudig, maar netjes en voorzien van toilet, wastafel en douche. Op zolder is tevens nog een grote berging van ca 8m2, voorzien van licht, elektra én een raam.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1913;
- Gelegen op de tweede verdieping met balkon op het zuiden;
- Woonoppervlakte circa 43 m² conform NEN2580;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 15 augustus 2064;
- Vaste projectnotaris; Schut van Os notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door Alliantie VvE Diensten;
- Servicekosten van € 107,34 per maand voor de woning en € 18,82 per maand voor de berging voor 2020;

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van maandag 28 september 2020 om 12.00 uur. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 295.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 8 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1913
Indeling
Oppervlakte 43 m2
Inhoud 136 m3
Aantal kamers 2

Reageer op woning: Zeeburgerdijk 80 -2 Amsterdam DX14 Indische Buurt/Oostelijk Havengebied

Bellen