€ 425.000 k.k.
  • verkocht
€ 425.000,- k.k.

Von Liebigweg 5 -1, Amsterdam

**Let op voorrangsregeling de Alliantie **

Een eigen entree vanaf de begane grond, een zeer ruime en grote zolder berging bereikbaar middels een vaste trap, gelegen in het rustige en kindvriendelijke Amsteldorp én afgekochte erfpacht tot en met december 2061! Dit appartement voldoet aan al deze wensen en is zeer gunstig gelegen. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping, een heerlijke doorzon woonkamer met open keuken (casco) en twee slaapkamers. De woning behoeft nog modernisatie, maar door de grote zolderverdieping is hier een fantastisch appartement van te maken. De erfpacht is afgekocht tot en met 16 december 2061 en de VvE wordt professioneel beheerd door Alliantie VvE Diensten.

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Omgeving:
Het appartement is gelegen in het kindvriendelijke en rustige Amsteldorp in de Watergraafsmeer, op steenworp afstand van het Amstelstation met diverse eetgelegenheden en winkels. Op fietsafstand van De Pijp en Oost/Watergraafsmeer en het centrum met diverse winkels, eetgelegenheden en cafe's en om de hoek van de ring en het openbaar vervoer . Station Amsterdam Amstel ligt op loopafstand. En gelegen nabij sportvelden en scholen. De woonwijk is ruim opgezet en bijzonder groen! De woning ligt aan een doodlopend straatje en aan de achterzijde grenst de tuin aan een hofje.

Indeling:
Eigen entree op de begane grond, trap naar de eerste verdieping welke toegang geeft tot alle vertrekken, ruime woonkamer met open (casco) keuken, twee slaapkamers, waarvan één aan de achterzijde en één aan de voorzijde, toilet en badkamer voorzien van wastafel en douche, vanuit de eerste verdieping vast trap naar boven naar de zolder.


Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1949;
- Gelegen op de eerste verdieping, met eigen entree op de begane grond en berging op zolder;
- Energielabel D;
- Woonoppervlakte circa 64 m² conform meetrapport;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 16 december 2061;
- Vaste projectnotaris; Notariskantoor Brummelhuis in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door Alliantie VvE Diensten;
- Servicekosten van € 120,73 per maand voor appartement voor 2021;

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

Voorrangsregeling de Alliantie

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 27 oktober 2021 om 12.00 uur.

Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 425.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 51 dagen
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1949
Indeling
Oppervlakte 64 m2
Inhoud 305 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht