€ 425.000 k.k.
€ 425.000,- k.k.

Van Ostadestraat 30 -2, Amsterdam

Puur woongenot in hartje Oude Pijp. Aan de karakteristieke van Ostadestraat hebben we per direct een bovenwoning (woonoppervlakte ca. 58m²) met balkon op het zuiden beschikbaar!

Het appartement is maar liefst 13.5m diep is en heeft een dubbele berging heeft op zolder. Tevens is het gehele plaatje nog naar eigen stijl en smaak af te werken.

De woning is gelegen op erfpacht, waarvan de erfpacht afgekocht is tot 30 september 2054. De vereniging van eigenaren wordt professioneel beheerd door Amsterdam VvE Beheer.

Omgeving:
Het appartement is gelegen in de veelzijdige buurt De Pijp (Stadsdeel Zuid). Vanuit het appartement loop je binnen een paar minuten naar o.a. de Amstel, Sarphatipark, Rialto bioscoop en Theater Carré. In de buurt zijn restaurants, tal van leuke winkels, cafeetjes en musea in overvloed. Voor de dagelijkse boodschappen zijn Albert Heijn, Landmarkt, diverse Aziatische en internationale winkels, Marqt en een groot aanbod eettentjes om de hoek, en ook de Albert Cuyp is op loopafstand. Ook het stadscentrum, zoals de Utrechtsestraat, Museumplein, Rembrandtplein en grachten zijn op goede loopafstand. Uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer; station De Pijp (Noord/Zuidlijn) en vlakbij het Amstelstation en metrostation op de Wibautstraat. Met de auto zit je binnen circa tien minuten op de ring A10.

Indeling:
hal; L-vormige woonkamer; slaapkamer aan de achterzijde; dichte keuken; badkamer voorzien van toilet, wastafel en douche; twee externe bergingen op zolder; zonnig balkon bereikbaar via de keuken en slaapkamer.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1905;
- Balkon gelegen op het Zuiden;
- Woonoppervlakte circa 58m² conform NEN2580;
- Erfpacht, canon afgekocht tot 30-9-2054;
- Vaste projectnotaris; Schut van Os Notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door de Amsterdam VvE Beheer;
- Servicekosten van € 173,96 per maand voor het appartement en de berging voor het jaar 2022;

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

Overdracht
Vraagprijs € 425.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 70 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1905
Indeling
Oppervlakte 58 m2
Inhoud 184 m3
Aantal kamers 2

Reageer op woning: Van Ostadestraat 30 -2 Amsterdam DX12 De Pijp/Rivierenbuurt