€ 300.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 300.000,- k.k.

Van Ostadestraat 241 -B, Amsterdam

**Let op voorrangsregeling voor sociale huurders Alliantie **

Gelegen op toplocatie midden in de geliefde buurt 'De Pijp' ligt deze fijne twee kamer woning van ca 46 m² op de begane grond met tuin! De woning is gelegen op erfpacht, waarbij de canon is afgekocht tot en met 15 oktober 2034. De VvE wordt professioneel beheerd door Alliantie VvE Diensten.

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij schudden geen handen;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Omgeving:
Het appartement is gelegen in de veelzijdige buurt De Pijp (Stadsdeel Zuid). In de nabijheid heb je de bruisende Albert Cuypmarkt en de Ferdinand Bolstraat. In de buurt vind je vele koffiebarretjes, broodjeszaken en restaurants, maar ook de Van Woustraat is om de hoek. Met een paar minuten lopen ben je in het gezellige Sarphatipark. In de omgeving zijn voldoende parkeermogelijkheden en parkeren kan middels een parkeervergunning.

Indeling:
Entree vanuit algemeen trappenhuis met meterkast in de algemene hal. Voordeur naar woning; aan de voorzijde ruime woonkamer aan de Van Ostadestraat 241-B, half open keuken (casco) met wasmachine aansluiting. Door de hal naar de slaapkamer is de badkamer voorzien van wastafel, toilet en douche. Aan de achterzijde een slaapkamer met toegang tot de ruime achtertuin van circa 35 m² op het noorden. Vanuit de slaapkamer is er ook toegang tot een berging / provisieruimte.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1987;
- Fijne tuin gelegen op het noorden;
- Woonoppervlakte circa 46 m² conform NEN2580;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 30 april 2038;
- Vaste projectnotaris; Schut van Os notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door Alliantie VvE Diensten;
- Servicekosten van € 57,36 per maand voor appartement voor 2020;
- Servicekosten van € 60,06 per maand voor appartement voor 2021;

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van maandag 05 oktober 2020 om 12.00 uur. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 300.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 45 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1987
Indeling
Oppervlakte 46 m2
Inhoud 144 m3
Aantal kamers 2

Deze woning is verkocht

Bellen