€ 375.000 k.k.
  • Bellen
€ 375.000,- k.k.

Tweede van der Helststraat 83 -1, Amsterdam

**Let op voorrangsregeling voor sociale huurders Alliantie **

Heerlijk licht 3 kamer appartement, welke je nog naar eigen smaak kan inrichten! Dit appartement van ca 60 m², is gelegen op de eerste verdieping, heeft een zeer praktische indeling én is gunstig gelegen, midden in de levendige wijk de Pijp. De woning is een gemeentelijk monument uit 1922 en is gelegen op erfpacht, waarbij de canon is afgekocht tot en met november 2051. De VvE wordt professioneel beheerd door Alliantie VvE Diensten.

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij schudden geen handen;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Omgeving:
De Tweede van de Helststraat is een leuke straat in een levendige buurt in de populaire Pijp in Amsterdam. Nabij het van der Helstplein en het Sarphatipark! Voor uw dagelijkse boodschappen vindt u de AH op loopafstand op het Cornelis Troostplein. In de nabijheid vindt je natuurlijk ook de beroemde Albert Cuypmarkt en binnen enkele minuten afstand van leuke koffietentjes, wijnbarren en restaurantjes waar de Pijp zo bekend om is. De woning is op loopafstand van de winkelstraten Ferdinand Bolstraat en Gerard Doustraat en een paar minuten fietsen van hartje Centrum Amsterdam. Het appartement heeft een prima ligging ten opzichte van het openbaar vervoer (metro, tram 3 en 12, buslijn 65). Met de nieuwe metro 'Noord-Zuid lijn' bent u binnen enkele minuten op het Centraal station of bij de Zuidas. Ook is het appartement gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen A2 en A10.

Indeling:
Entree met binnenkomst op de eerste verdieping, hal met toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde van het appartement een zeer ruime en lichte woonkamer en aan de achterzijde twee goed bemeten slaapkamer. Vanuit iedere slaapkamer kunt u het balkon bereiken via de dubbele openslaande deuren. Ook vanuit de keuken (casco) is het balkon te bereiken. In de keuken is tevens de wasmachine aansluiting. De badkamer is eenvoudig, maar netjes met toilet, douche en wastafel. Tevens is er op de zolderverdieping een ruime berging.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1922;
- Gelegen op de eerste verdieping;
- Energielabel D;
- Woonoppervlakte circa 60 m² conform NEN2580;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 16 november 2051;
- Vaste projectnotaris; Schut van Os notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door Alliantie VvE Diensten;
- Servicekosten van € 106,15 per maand voor appartement en € 1,77 per maand voor de berging voor 2020;

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van woensdag 09 september 2020 om 12.00 uur. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 375.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 24 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1922
Indeling
Oppervlakte 60 m2
Inhoud 196 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: Tweede van der Helststraat 83 -1 Amsterdam DX12 De Pijp/Rivierenbuurt

Bellen