€ 285.000 k.k.
  • verkocht onder voorbehoud
€ 285.000,- k.k.

Tweede Jacob van Campenstraat 90 -3V, Amsterdam

**Let op voorrangsregeling voor sociale huurders Alliantie **

Op zoek naar een fantastische starterswoning in de levendige buurt de Pijp?
Wij bieden nu deze fijne studio aan van ca 32 m², gelegen achter het Marie Heinekenplein én toch in een fijne rustige straat. Door de ligging in de Tweede Jacob van Campenstraat betreft het een heerlijk rustig appartement in de bruisende Pijp. Het appartement ligt aan de voorzijde van het pand, kijkt uit over de Tweede Jacob van Campenstraat én beschikt over een ruime berging op zolder.

Het appartement is gelegen op erfpacht, waarbij het huidige tijdvak is afgekocht tot en met 31 mei 2061. De VvE wordt professioneel beheerd door Alliantie VvE diensten. De servicekosten bedragen € 97,23 per maand voor de woning en € 15,49 voor de berging voor 2022.

Omgeving:
Het appartement ligt in een geliefd stukje van De Pijp, op loopafstand van het gezellige Gerard Douplein en de grachtengordel. Hier woont u rustig en toch met de stadse dynamiek binnen handbereik. Een drankje op het terras van ’t Paardje, een hapje eten bij Brut de Mer, De Duvel of toch langs traiteur Liv? En natuurlijk liggen ook de Amstel en het Sarphatipark vlakbij. Met de Jumbo, Albert Heijn en de Albert Cuypmarkt op steenworp afstand, heeft u alles voor de dagelijkse boodschappen. Het appartement is ook zeer goed bereikbaar, er stoppen diverse trams, bussen en de Noord-Zuidlijn metro vlakbij. Met de auto zijn zowel de A10 als A2 snel bereikbaar.

Indeling:
Entree aan de Tweede Jacob van Campenstraat, appartement gelegen op de derde verdieping aan de voorzijde van het complex. Hal met toegang tot de badkamer én leefruimte. Badkamer voorzien van wastafel, douche en toilet. De leefruimte zal gebruikt worden als keuken, woon en slaapkamer. In de keuken bevindt zich de CV-ketel, welke dateert uit 2021. Tevens beschikt de woning ook over een zolderberging van ca 6 m².

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1876;
- Berging op zolder;
- Gelegen aan voorzijde van het pand;
- Woonoppervlakte circa 32 m² conform NEN2580;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 31 mei 2061;
- Vaste projectnotaris; Schut van Os notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door Alliantie VvE Diensten;
- Servicekosten van € 97,23 voor het appartement én € 15,49 voor de berging voor 2022;
- Servicekosten van € 137,76 voor het appartement én € 16,97 voor de berging voor 2023;

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig.
Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Let op: voorrang betekent dat we met u als eerste in gesprek zullen gaan. We verkopen de woning niet onder de getaxeerde marktwaarde en deze kan hoger zijn dan de vraagprijs..

De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 03 augustus 2022 voor 12:00 uur.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op https://benopzoek.nl/voorrang-huurders – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 285.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 23 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1876
Indeling
Oppervlakte 32 m2
Inhoud 105 m3
Aantal kamers 1

Deze woning is verkocht onder voorbehoud