€ 450.000 k.k.
€ 450.000,- k.k.

Tweede Ceramstraat 8 , Amsterdam

**Let op voorrangsregeling de Alliantie **

Praktisch en goed ingedeeld drie-kamer appartement met een woonoppervlakte van circa 79 m² in de gewilde Indische buurt nabij het Flevopark! Dit fijne appartement beschikt over twee ruime slaapkamers, een lichte woonkamer en een balkon op het zonnige Zuiden! De woning is nog volledig in eigen smaak af te werken. Het appartement is gelegen op erfpacht, waarbij de canon is afgekocht tot en met april 2038. De VvE wordt professioneel en actief beheerd door Alliantie VvE Diensten.

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Omgeving:
Het appartement is gelegen in Amsterdam Oost, zeer dichtbij het zojuist vernieuwde Makassarplein met leuke speelgelegenheid voor de kinderen en tevens vlakbij de Javastraat en het Javaplein, met vele winkels, restaurantjes, cafés, de bibliotheek en de sportschool. Verder gelegen nabij de Dappermarkt, het Oosterpark, het Oostelijk havengebied, Artis, maar ook voor recreatie kun je terecht in het nabijgelegen Flevopark. Het appartement is met de auto zeer goed te bereiken en ook per openbaar vervoer is het appartement uitstekend bereikbaar.

Indeling:
Appartement met een entree op de eerste verdieping waar je binnenkomt in de hal, welke toegang geeft tot alle vertrekken. Aan de achterzijde twee slaapkamers gelegen, aan de voorzijde een ruime woonkamer met veel licht. Het balkon is gelegen aan de achterzijde op het zonnige zuiden en bereikbaar via de slaapkamer. Tevens is er een kleine balkon aan de voorzijde die te bereiken is via de keuken. De badkamer is voorzien van wastafel, douche en wasmachine aansluiting, tevens is er een separaat toilet. In de onderbouw is er nog een ruime berging.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1987;
- Balkon op het zonnige Zuiden!
- Woonoppervlakte circa 79 m² conform meetrapport;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 16 april 2038
- Vaste projectnotaris; Brummelhuis notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door de Alliantie VvE-diensten;
- Servicekosten van € 111,62 per maand voor het appartement en de berging (2021);
- Servicekosten van € 183,65 per maand voor het appartement en de berging (2022);

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

Voorrangsregeling de Alliantie

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 25 oktober 2021 om 12.00 uur.

Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 450.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 14 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1987
Indeling
Oppervlakte 79 m2
Inhoud 251 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: Tweede Ceramstraat 8 Amsterdam DX14 Indische Buurt/Oostelijk Havengebied