€ 325.000 k.k.
€ 325.000,- k.k.

Torenmolen 13 , Amsterdam

**Let op voorrangsregeling de Alliantie **

Dit ruime appartement van maar liefst 95m² heeft prachtig uitzicht vanaf tweede verdieping en inclusief parkeerplaats!

Gelegen in deze groene woonomgeving bevindt zich op de tweede verdieping dit ruime drie kamer appartement met een woonoppervlakte van circa 95m² én een woningbreed balkon van maar liefst 11 m² met vrij uitzicht, gelegen op het westen. Het appartement is voorzien van een nieuw betegelde badkamer en toilet. De vereniging van Eigenaren wordt professioneel beheert.

Omgeving:
De Molenwijk is een groene, kindvriendelijke woonwijk. Door het immense park met rietlanden en waterpartijen, de hoogbouwflats en de scheiding van auto en langzaam verkeer, zijn licht, lucht en ruimte de belangrijke elementen. Een uniek woonmilieu! De Molenwijk heeft zijn eigen winkelcentrum en een busstation, waardoor de bereikbaarheid met het openbaar vervoer zeer goed is. Tevens is de bereikbaarheid met eigen vervoer uitstekend door de Ringweg A-10, afrit S118. Tevens ben je op de fiets ook snel bij de pont, waar een directe en snelle verbinding is naar Amsterdam Centraal.

Indeling:
Entree, met toegang tot de (casco) keuken met wasmachine aansluiting. Vanuit de keuken toegang naar de ruime woonkamer met deur naar het balkon gelegen op het westen. Vanuit de hal toegang tot twee slaapkamers. In de hal bevinden zich ook het toilet en de badkamer met douche, wastafelmeubel (beide nieuw tegelwerk). Tevens beschikt de woning over een ruime berging in de onderbouw.

Bijzonderheden:
- Appartement gelegen op tweede verdieping, lift aanwezig;
- Inclusief parkeerplaats;
- 10 minuten fietsen naar de pond richting Centraal Station of de Pondsteiger.
- Balkon op het westen;
- Energielabel B;
- Woonoppervlakte circa 95 m² conform NEN2580;
- Erfpacht woning, canon afgekocht tot en met 15 juli 2060;
- Erfpacht parkeerplaats, canon afgekocht tot en met 31 mei 2054;
- Vaste projectnotaris Schut van Os Notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt;
- Servicekosten van €197,07 per maand voor appartement inclusief berging en €34,68 per maand voor de parkeerplaats;

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op https://benopzoek.nl/voorrang-huurders – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van dinsdag 28 juni 2022 voor 12:00 uur.

Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!
De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 325.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 14 dagen
Bouw
Type Galerijwoning
Bouwjaar 1968
Indeling
Oppervlakte 95 m2
Inhoud 298 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: Torenmolen 13 Amsterdam DX17 Noord-West