€ 400.000 k.k.
  • verkocht
€ 400.000,- k.k.

Sumatrastraat 81 -D, Amsterdam

**Let op voorrangsregeling de Alliantie **

Hoekappartement in stadsdeel Oost op de vierde tevens bovenste verdieping van maar liefst 78m² per direct beschikbaar! Perfecte licht inval, een riant balkon op het westen en genoeg bergingsruimte zijn typerend voor deze woning.

En dat is nog niet alles! Het is eenvoudig om extra slaapkamer(s) te creëren en alle kamers zijn nog volledig naar eigen stijl en smaak in te richten.

De woning is gelegen op erfpacht, waarvan de erfpacht is afgekocht tot 16 december 2035. De vereniging van eigenaren wordt actief en professioneel beheerd door de Alliantie VvE Diensten.

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij schudden geen handen;
- wij dragen een mondkapje en handschoenen;
- wij willen u vragen ook een mondkapje op te doen;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Omgeving:
De Sumatrastraat ligt in stadsdeel Oost, welke de afgelopen jaren steeds meer is opgebloeid. De Javastraat, gevuld met vele leuke eetgelegenheden en winkeltjes is maar 5 minuten lopen, net zoals de welbekende en gezellige Dappermarkt. Terrasjes, cafeetjes en restaurants zijn er genoeg, en ook voor uw dagelijkse boodschappen bent u volledig voorzien. Daarnaast is het ook nog op fietsafstand van onder andere het Flevopark, Oosterpark, Artis en het Waterlooplein. En niet alleen te voet of per fiets is alles goed te bereiken, ook het openbaar vervoer is zeer goed bereikbaar. Station Amsterdam Muiderpoort is op loopafstand. Van hier reist u met trein (richting oa. Amsterdam Centraal, Utrecht en Rotterdam), tram of bus alle kanten op.

Indeling:
Gemeenschappelijke entree en trappenhuis naar de vierde verdieping; hal met toegang tot alle vertrekken; keuken; woonkamer en slaapkamer geven toegang tot balkon op het westen; badkamer voorzien van toilet, douche en wastafel; interne berging; externe berging op de begane grond.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1985;
- Balkon gelegen op het westen!
- Mogelijkheid tot het creëren van extra slaapkamer(s);
- Geen bovenburen;
- Woonoppervlakte circa 78 m² conform NEN2580;
- Erfpachtcanon afgekocht tot, 16-12-2035;
- Vaste projectnotaris; Notariskantoor Brummelhuis in Amsterdam;
- Actieve VvE, welke extern word beheerd door de Alliantie VvE Diensten;
- Servicekosten van € 129,02 per maand voor de woning en berging;

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op https://benopzoek.nl/voorrang-huurders – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van donderdag 5 augustus om 12.00 uur. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!
De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 400.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 57 dagen
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1985
Indeling
Oppervlakte 78 m2
Inhoud 246 m3
Aantal kamers 2

Deze woning is verkocht