€ 380.840 k.k.
€ 380.840,- k.k.

Stadsappartement De Jacob 2- kamer, Amsterdam

Groen wonen in de stad

De Jacob is hét sluitstuk van de vernieuwing van de Jacob Geelbuurt: 92 koopwoningen verdeeld over drie woonblokken rondom een prachtige groene binnentuin die alleen voor bewoners toegankelijk is. En door de brede stoepen, de directe ligging aan een parkje en de Sloterplas op steenworp afstand woon je in een mooie groene omgeving met de gezellige drukte van de stad om de hoek!

De 2-kamer stadsappartementen hebben een woonoppervlakte van 49 m2 en bestaan uit een woonkamer met open keuken, een slaapkamer, badkamer en een buitenruimte bereikbaar vanuit de woonkamer. Naast de 2-kamer appartementen zijn er ook 3- en 4-kamer stadsappartementen met buitenruimte én gezinswoningen met een achtertuin en een privéstrook aan de straatzijde. Voor elk wat wils dus.

Stap dit moderne stadsappartement binnen en je staat in de hal van een gezellige 2-kamerwoning van circa 50 m². Hang je jas op aan de kapstok en loop verder naar de riante woonkamer met ruimte voor een open keuken. Met een fijne hoekbank creëer je een leuke zithoek en vanaf hier stap je zo het balkon op. Adem de frisse buitenlucht in en voel de zon op je gezicht. Allemaal op jouw eigen plek in de stad.

Bij de keuken zit een deur naar de inpandige berging, met plek voor de wasmachine en droger. Er is meer dan genoeg ruimte in dit praktisch ingedeelde appartement. Vanuit de hal kun je ook doorlopen naar de slaapkamer en badkamer. Hier vind je het toilet, een wastafel én een inloopdouche.

De inschrijving is gesloten. Je kunt je nog wel inschrijven als reserve kandidaat. Alle informatie over deze en de andere appartementen en gezinswoningen vind je op www.wonenindejacob.nl.

De knop BEZICHTIGING werkt helaas niet, aangezien het hier nieuwbouw betreft.
Met vragen kun je terecht bij Hallie & Van Klooster Makelaardij, 020 – 6816716 of projecten@hallie-vanklooster.nl

Overdracht
Vraagprijs € 380.840 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 66 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 2022
Indeling
Oppervlakte 49 m2
Inhoud 140 m3
Aantal kamers 2

Reageer op woning: Stadsappartement De Jacob 2- kamer Amsterdam