€ 425.000 k.k.
  • verkocht
€ 425.000,- k.k.

Stadionweg 300 -H, Amsterdam

Goed ingedeeld en licht benedenwoning (woonoppervlakte van ca. 55m²) met een diepe riante tuin over de volle breedte van de woning, gelegen in de populaire Stadionbuurt in Oud-Zuid.

Het drie kamer appartement beschikt over een ruime L-vormige woonkamer met keuken, twee slaapkamers en genoeg bergingsruimte. Net buiten het centrum maar met alle voorzieningen, gezellige cafés, restaurants, winkels en parken om de hoek.

Tevens is de gehele woning nog naar eigen stijl en smaak af te werken!

De woning is gelegen op erfpacht, waarvan de erfpacht is afgekocht tot 1 september 2060. De vereniging van eigenaren wordt actief en professioneel beheerd door Minerva VvE Beheer.

Omgeving:
De woning is gelegen aan de Stadionweg in de geliefde Stadionbuurt in Oud-Zuid. Vanuit de woning heeft u leuk uitzicht over de levendige Stadionweg. Dichtbij gelegen is een Albert Heijn XL, supermarkt Marqt, diverse cafés, restaurants en winkels op het Stadionplein en de Beethovenstraat. Deze locatie biedt alle mogelijkheden om te winkelen, lunchen, borrelen of dineren. Op loopafstand ligt het Olympisch stadion, het Amsterdamse Bos, het WTC (Zuidas), het Vondelpark, de Pijp met veel restaurants en bars, het Beatrixpark en het Museumplein zijn binnen enkele minuten te bereiken. Er zijn diverse basis- en internationale scholen, sportaangelegenheden (zwemmen, tennis, voetbal, hockey) en lifestyle studio's (yoga, Pilates) in de directe omgeving. De woning is zeer centraal gelegen en binnen enkele minuten bent u op de ring Amsterdam A10, A4 Schiphol en A2 Utrecht of met openbaar vervoer naar station Amsterdam Zuid/WTC voor de trein of metro of andere transport zoals de tram/bus binnen een straal van 250 meter zoals de bus naar Haarlem. Het appartement biedt de mogelijkheid om zelfs twee parkeervergunningen aan te vragen. Voor de deur zijn enkele oplaadpunten beschikbaar voor elektrisch rijden.

Indeling:
Entree; hal met toegang tot alle vertrekken; L-vormige woonkamer met keuken; slaapkamer aan voorzijde; slaapkamer aan achterzijde geeft toegang tot de tuin; tuin met berging; diverse inpandige kasten; badkamer voorzien van douche en wastafel; separaat toilet; externe berging gelegen op zolder.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1930;
- Ruime tuin;
- Woonoppervlakte circa 55m² conform NEN2580;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 31 augustus 2060;
- Vaste projectnotaris; Schut van Os notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door Minerva VvE Beheer;
- Servicekosten van € 148,20 per maand voor appartement en € 2,48 per maand voor de berging voor 2022;

Wat u verder moet weten:

- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van XX voor 12.00 uur.

Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Let op; voorrang betekent dat we met u als eerste in gesprek zullen gaan. We verkopen de woning niet onder de getaxeerde marktwaarde, en deze kan hoger zijn dan de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 425.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 73 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1930
Indeling
Oppervlakte 55 m2
Inhoud 209 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht