€ 315.000 k.k.
  • verkocht onder voorbehoud
€ 315.000,- k.k.

Spinnekop 38 , Amsterdam

**Let op voorrangsregeling de Alliantie **

Dit appartement met drie royale slaapkamers heeft alle potentie om heerlijk ruim te wonen. Woning is compleet in eigen smaak af te werken! Gelegen in deze groene woonomgeving bevindt zich op de vijfde verdieping dit grote vier kamer appartement met een woonoppervlakte van circa 94m² én een woningbreed balkon van maar liefst 15m² met vrij uitzicht, gelegen op het zonnige westen. Verder het appartement voorzien van een grote woonkamer met aansluitend een open keuken. De canon voor de erfpacht is vooruitbetaald tot en met 15 september 2050. De vereniging van Eigenaren wordt professioneel en actief beheert door Alliantie VvE Diensten.

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Omgeving:
De Molenwijk is een groene, kindvriendelijke woonwijk. Door het immense park met rietlanden en waterpartijen, de hoogbouwflats en de scheiding van auto en langzaam verkeer, zijn licht, lucht en ruimte de belangrijke elementen. Een uniek woonmilieu! De Molenwijk heeft zijn eigen winkelcentrum en een busstation, waardoor de bereikbaarheid met het openbaar vervoer zeer goed is. Tevens is de bereikbaarheid met eigen vervoer uitstekend door de Ringweg A-10, afrit S118. Tevens ben je op de fiets ook snel bij de pont, waar een directe en snelle verbinding is naar Amsterdam Centraal.

Indeling:
Entree, met toegang tot de (casco) keuken met wasmachine aansluiting. Vanuit de keuken toegang naar de ruime woonkamer met deur naar het balkon gelegen op het westen. Vanuit de hal toegang tot drie slaapkamers én een open kamer, goed te gebruiken als werk, slaap, speel of eetkamer. In de hal bevinden zich ook het toilet en de badkamer met douche, wastafelmeubel. Tevens beschikt de woning over een ruime berging in de onderbouw.

Bijzonderheden:
- Appartement gelegen op vijfde verdieping, lift aanwezig;
- 10 minuten fietsen naar de pond richting Centraal Station of de Pondsteiger;
- Balkon op het westen;
- Energielabel B;
- Woonoppervlakte circa 94 m² conform meetrapport;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 15 september 2050;
- Vaste projectnotaris Schut van Os Notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door Alliantie VvE Beheer;
- Servicekosten van € 223,74 per maand voor appartement en de berging (2021);
- Servicekosten van € 231,69 per maand voor appartement en de berging (2022);
- Oplevering per direct, uiterlijk 31 december 2021

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

Voorrangsregeling de Alliantie

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 8 november 2021 om 12.00 uur.

Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 315.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 39 dagen
Bouw
Type Galerijwoning
Bouwjaar 1968
Indeling
Oppervlakte 94 m2
Inhoud 298 m3
Aantal kamers 4

Deze woning is verkocht onder voorbehoud