€ 300.000 k.k.
  • Bellen
€ 300.000,- k.k.

Soendastraat 26 -2, Amsterdam

**Let op voorrangsregeling de Alliantie **

In een rustig stukje van de Indische buurt in Amsterdam-Oost bieden wij dit 2-kamer appartement met balkon op het westen aan. De woning wordt in eenvoudige staat en zonder keukenblok opgeleverd en is nog geheel naar eigen smaak af te maken!

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij schudden geen handen;
- wij dragen een mondkapje en handschoenen;
- wij willen u vragen ook een mondkapje op te doen;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Omgeving:
De woning ligt in een rustige straat in de populaire Indische Buurt, vlak achter het Javaplein. Hier bevinden zich gezellige restaurants zoals Het Badhuis en Wilde Zwijnen en de gezellige Dappermarkt. Daarnaast op loopafstand een sportschool en Bioscoop Studio-K. In de populaire Javastraat vindt u diverse leuke winkels en horeca gelegenheden. Rust, ruimte en natuur vindt u in het Flevopark.
De Indische Buurt en de Soendastraat zijn uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer (Centraal Station 15 minuten fietsen, Muiderpoort Station 5 minuten); het centrum van Amsterdam ligt op een kwartiertje fietsen, en met de auto bent u in 5 minuten op de ring.

Indeling:
Het appartement is gelegen op de tweede verdieping van het in 1900 gebouwde appartementencomplex. Vanuit de hal heeft u toegang tot de ruime slaapkamer, die zich aan de voorzijde van de woning bevindt. De gang biedt verder toegang tot de ruime doorzonkamer, tevens is er toegang tot het balkon via een schuifdeur. Aan de achterzijde is ook de aparte keuken. De badkamer is centraal gelegen en voorzien van een toilet, wasbak en douche. De ruime berging is gelegen op de vierde verdieping van het gebouw en biedt voldoende ruime voor de opslag.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1913;
- Woonoppervlakte circa 44 m² conform NEN2580;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 30 september 2056
- Vaste projectnotaris; Brummelhuis in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt ;
- Servicekosten van € 98,72 per maand voor appartement en € 9,01 per maand voor de berging voor 2020;

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op de website van Ben op Zoek en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 300.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 19 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1913
Indeling
Oppervlakte 44 m2
Inhoud 152 m3
Aantal kamers 2

Reageer op woning: Soendastraat 26 -2 Amsterdam DX14 Indische Buurt/Oostelijk Havengebied

Bellen