€ 315.000 k.k.
  • Bellen
€ 315.000,- k.k.

Soembawastraat 34 , Amsterdam

**Let op voorrangsregeling voor sociale huurders Alliantie **

Wonen in een heerlijke appartement op de begane grond, midden in Amsterdam Oost én met een riante zonnige tuin van maar liefst ca 40 m². Zoek dan niet verder!

De fijne twee-kamer woning heeft volop potentie! Een ruime open woonkeuken óf een extra slaapkamer creeren? Deze voormalige huurwoning geeft alle mogelijkheden om hier je eigen plekje van te maken en genieten van alles wat Amsterdam Oost te bieden heeft! De woning is gelegen op erfpacht, waarbij de canon is afgekocht tot en met 15 oktober 2034. De VvE wordt professioneel beheerd door Alliantie VvE Diensten.

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij schudden geen handen;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Omgeving:
Het appartement is gelegen in Amsterdam Oost, zeer dichtbij het zojuist vernieuwde Makassarplein met leuke speelgelegenheid voor de kinderen en tevens vlakbij de Javastraat en het Javaplein, met vele winkels, restaurantjes, cafés, de bibliotheek en de sportschool. Verder gelegen nabij de Dappermarkt, het Oosterpark, het Oostelijk havengebied, Artis, maar ook voor recreatie kun je terecht in het nabijgelegen Flevopark. Het appartement is met de auto zeer goed te bereiken en ook per openbaar vervoer is het appartement uitstekend bereikbaar.

Indeling:
Eigen entree aan de Soembawastraat. Hal met directe toegang tot lichte én speelse woonkamer aan de voorzijde, voorzien van dubbelglas. Dichte keuken met eenvoudig keukenblok, welke gemakkelijk als open woonkeuken gemaakt kan worden. De keuken geeft toegang tot de riante tuin aan de achterzijde. Vanuit de woonkamer is er een tweede hal met toegang tot de badkamer; voorzien van wastafel, douche en wasmachine aansluiting, toilet en de grote slaapkamer met inbouwkast. Ook de slaapkamer geeft toegang tot de riante tuin, waar zich tevens nog een berging bevindt. Door de zeer ruime woonkamer zou er een optie zijn om de tweede slaapkamer te realiseren op de plek van de keuken en deze te verplaatsen naar de lange wand in de woonkamer.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1983 ;
- Zeer riante tuin op het westen;
- Woonoppervlakte circa 65 m² conform NEN2580;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 15 oktober 2034;
- Vaste projectnotaris; Notariskantoor Brummelhuis in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door Alliantie Vve Diensten;
- Servicekosten van € 84,25 per maand voor appartement en berging voor 2020;

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van maandag 28 september 2020 om 12.00 uur. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 315.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 8 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1983
Indeling
Oppervlakte 65 m2
Inhoud 200 m3
Aantal kamers 2

Reageer op woning: Soembawastraat 34 Amsterdam DX14 Indische Buurt/Oostelijk Havengebied

Bellen