€ 415.000 k.k.
  • Bellen
€ 415.000,- k.k.

Soembawastraat 32 -C, Amsterdam

**Let op voorrangsregeling de Alliantie **

Wonen in een ruim appartement van 90 m² met drie goed bemeten slaapkamers, midden in Amsterdam Oost én met een zonnig balkon. Zoek dan niet verder!

De fijne woning heeft volop potentie! Een ruime open woonkeuken en aparte werkkamer creeren? Deze voormalige huurwoning geeft alle mogelijkheden om hier je eigen plekje van te maken en genieten van alles wat Amsterdam Oost te bieden heeft! De woning is gelegen op erfpacht, waarbij de canon is afgekocht tot en met 15 oktober 2034. De VvE wordt professioneel beheerd door Alliantie VvE Diensten.

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij schudden geen handen;
- wij dragen een mondkapje en handschoenen;
- wij willen u vragen ook een mondkapje op te doen;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Omgeving:
Het appartement is gelegen in Amsterdam Oost, zeer dichtbij het zojuist vernieuwde Makassarplein met leuke speelgelegenheid voor de kinderen en tevens vlakbij de Javastraat en het Javaplein, met vele winkels, restaurantjes, cafés, de bibliotheek en de sportschool. Verder gelegen nabij de Dappermarkt, het Oosterpark, het Oostelijk havengebied, Artis, maar ook voor recreatie kun je terecht in het nabijgelegen Flevopark. Het appartement is met de auto zeer goed te bereiken en ook per openbaar vervoer is het appartement uitstekend bereikbaar.

Indeling:
Entree van de woning op derde verdieping. Ruime hal met directe toegang tot lichte én speelse woonkamer aan de voorzijde, voorzien van dubbelglas. Dichte keuken met eenvoudig keukenblok, welke gemakkelijk als open woonkeuken gemaakt kan worden. De keuken geeft toegang tot een balkon, gelegen op het westen. Vanuit de hal is er tevens toegang tot de drie goed bemeten slaapkamers. Een separaat toilet en badkamer voorzien van wastafel, douche en wasmachine aansluiting.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1983;
- Drie slaapkamers van goed formaat;
- Woonoppervlakte circa 90 m² conform NEN2580;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 15 oktober 2034;
- Vaste projectnotaris; Notariskantoor Brummelhuis in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door Alliantie VvE Diensten;
- Servicekosten van € 118,65 per maand voor appartement en € 7,07 per maand voor de berging voor 2021;

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van woensdag 13 januari 2021 om 12.30 uur.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op de website van Ben op Zoek en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 415.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 19 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1983
Indeling
Oppervlakte 90 m2
Inhoud 283 m3
Aantal kamers 4

Reageer op woning: Soembawastraat 32 -C Amsterdam DX14 Indische Buurt/Oostelijk Havengebied

Bellen